Instagram de Travel Work Linkedin de Travel Work Youtube de Travel Work Blog de Travel Work Travel Work en Twitter Travel Work en Facebook
español   |   english
Travel Work - Experiencia Laboral en el Mundo

¿quieres hacer prácticas o trabajar en el extranjero?

+34 93 414 07 25 Atención de 9h a 15h, o escribe a: info@travel-work.com

Sala de Prensa


"Expats" i nous emigrants


'Expats' i nous emigrants Televisió de Catalunya

Aquest reportatge es va emetre per primera vegada al "Valor afegit" el 27 doctubre de 2010 i s'ha tornat a emetre el 29 de Juny de 2011.

Nova emigració cap a Europa. La crisi i la falta de perspectives estan portant molts joves del nostre país a plantejar-se marxar a l'estranger.

Ver vídeo
Els joves marxen a treballar a l'estranger


digital-h.cat

Els joves marxen a treballar a l'estranger. Eva Sabaté, directora de l'agència Travel Work.

Ver vídeo
Tens ganes de viatjar? De conèixer una altra cultura?


Extraradi – COMRàdio

Tens ganes de viatjar? De conèixer una altra cultura? Vols un canvi a la teva vida? Un nou impuls professional? Una experiència diferent? Si has respost sí a alguna o a totes aquestes preguntes, escolta amb atenció perquè segur que t'interessa el que ens ha explicat l'Eva Sabater, directora de Travel Work.

Escuchar entrevista
Treballar a l'estranger


RAC1

Viatjar a l'estranger per aprendre un idioma, per treballar o simplement per viure una experiència diferent és una bona manera de complementar currículum a l'hora de buscar feina. Però no és tan senzill buscar pràctiques o treball remunerat fora de casa. Avui ens hem proposat explorar totes les possibilitats al nostre abast per aconseguir que sigui una experiència fantàstica. Ens guiarà l'Eva Sabater tota una experta que un dia va sentir la necessitat de marxar a veure món i que ara ajuda a altres futurs viatgers.

Leer más

Anterior página 1 2 3 4 5 Siguiente página