Instagram de Travel Work Linkedin de Travel Work Youtube de Travel Work Blog de Travel Work Travel Work en Twitter Travel Work en Facebook
español   |   english
Travel Work - Experiencia Laboral en el Mundo

¿quieres hacer prácticas o trabajar en el extranjero?

+34 93 414 07 25 Atención de 9h a 15h, o escribe a: info@travel-work.com

Testimonios de viajeros

Travel Work - Lupa Buscar Limpiar
Sis setmanes de pràctiques a Devon


Travel Work - Sis setmanes de pràctiques a Devon Núria

Sis setmanes de pràctiques a Devon

Hola a tots!
 
Fa dues setmanes que vaig arribar de Devon, després de passar-hi un experiència extraordinària. Concretament, sis setmanes d’estada al poble de Newton Abbot i fent pràctiques en un laboratori.
 
Sortia de Catalunya amb aquell neguit de si tot aniria bé, si em trobaria a gust, viatjar sola... i la veritat que ha anat tot perfecte!
 
Amb la família he estat molt a gust. La meva “host-mother” m’ha tractat molt bé, sempre mirava que estigués a gust i cuinava molt bé. I per parlar en anglès anava fenomenal. A la casa hi havia també una noia italiana amb la que ens vam portar molt bé així que vaig tenir sort! El que es feia més pesat era que contínuament havia d’agafar l’autobús per anar a treballar, per anar a Torquay quan havíem quedat... però t’hi acabes acostumant i val la pena quan després passes una bona estona!
 
De dilluns a divendres, exceptuant els dijous, agafava el bus per anar a treballar fins a les cinc de la tarda. La veritat és que acabava bastant cansada de la feina però m’ha servit principalment per agafar pràctica en tècniques bàsiques de laboratori, aprendre alguna paraula tècnica en anglès i saber com és això de treballar en una laboratori.
 
Els dijous hi havia els “meetings” normalment a Torquay on ens trobaven tots i fèiem diferents activitats com ara una barbacoa, pujar a la nòria de Torquay, jugar a la bolera, anar al museu... Està molt bé per conèixer a gent de diferents llocs, països i passar una bona estona. Vam fer una bona colla i normalment els dimecres després de sopar també ens trobàvem a Torquay i fèiem diferents coses.
 
Els caps de setmana aprofitava també per trobar-me amb diferent gent i visitar diferents llocs de Devon com ara: Paignton, Brixham, Dartmouth, el parc de Dartmoor, Teignmouth, Exeter... I els dissabtes a la nit sortíem per Torquay.
 
Així que valoro aquesta experiència com a molt positiva i inoblidable! Ara tinc més facilitat a l’hora de parlar en anglès, ja que t’has d’espavilar sí o sí, he conegut a molta gent increïble, indrets magnífics i una cultura diferent a la nostra en alguns aspectes. Per suposat, ho recomano a tothom!
 
Moltes gràcies per tot Travel Work!
 
Núria


La Núria, de pràctiques a Illa Maurici, o al paradís?


Travel Work - La Núria, de pràctiques a Illa Maurici, o al paradís? Núria Esteban

Práctiques internacionals a Mauricio

En primer lloc voldria presentar-me. Em dic Núria Esteban, sóc enginyera mecànica i actualment estic estudiant el Màster d’Enginyeria en Organització Industrial a Barcelona. Fa uns mesos vaig decidir convertir les meves vacances d’estiu en una experiència laboral a l’estranger. Sempre m’ha agradat voltar pel món però aquest cop volia que fos diferent. Podria definir-ho com: “una experiència intensa en un lloc singular, on poder créixer tant a nivell personal com professional”.
 
Finalment, el destí m’ha portat a Illa Maurici. Que podria dir d’aquesta illa? La primera idea que em ve al cap es paradís. Cada dia que passa descobreixo nous racons on la naturalesa no para de sorprendre’m. A vegades tinc fins i tot ganes de plorar d’emoció quan veig alguns paisatges. També em crida l’atenció la barreja multicultural tan ben avinguda entre hindús, musulmans, europeus, xinesos… etc. que han anat aportant les seves arrels i costums a la illa.
 
El meu dia a dia es una aventura, sobretot pel que fa al meu “viatge” cap a la capital (Port Louis) on es troba l’empresa on estic fent les pràctiques. La durada del viatge es al voltant d’una hora si tot va bé. La comoditat no es la paraula que defineix exactament els autobusos però cada dia m’agrada mes el trajecte. Aprofito per veure el meravellós paisatge, parlar amb el del costat… La gent es molt agradable i somrient. És costum sempre saludar a qui et trobis pel carrer amb un “bonjour” i sempre et responen amb un amable gest. Quan arribo a l’empresa són gairebé les 9 del mati, allà m’espera un dia entretingut.
 
Les dues primeres setmanes vaig estar coneixent l’estructura general de l’empresa. Vaig estar parlant amb els responsables de cada departament, demanant tot allò que volia saber. Així vaig anar coneixent als meus companys i realment vaig tenir converses molt interessants. Aquesta empresa es dedica principalment a la producció de maquinària i equipament per fàbriques de sucre. No obstant, també fan projectes per a industries petrolieres i de tractament de residus. Per tant, per conèixer bé els seus productes, em porten sovint a veure obres que estan fent a la illa. Precisament ahir vaig anar cap al sud de la illa a veure una fabrica de sucre de canya. Una de les mes innovadores de la illa. Només cal dir que em va semblar fascinant veure tot allò. Durant els pròxims dies em dedicaré a estar a la part de producció. L’empresa està creixent cada cop més i estan portant els seus projectes cap a diferents països del món. Amb la maquinària que tenen, els hi esta resultant complicat poder satisfer tot aquest volum de demanda. Per això estan plantejant noves inversions. Aquest serà el meu estudi durant els pròxims dies.
 
Un dels millors moments es l’hora de dinar (que per cert es com el meu esmorzar perquè es d’11 a 12). Tinc una hora que aprofito per veure la ciutat, caminar per diferents barris, veure mercats, provar menjars típics d’aquí i inclús vaig veure el museu natural (en 15 minuts l’has vist, també ho he de dir). Normalment torno cap a casa a les 4:30,  iniciant el mateix recorregut amb autobús fins al nord de la illa. Un cop arribo acostumo a anar directa a la platja per veure les fantàstiques postes de sol! La setmana se’m passa volant i quan arriba divendres ja salto d’alegria per veure quin cap de setmana m’espera.
 
Hem planejat viatges en vaixell fins les petites illes del nord, excursions per les muntanyes, rutes en moto, activitats aquàtiques i un llarg etc. La veritat és que no puc tenir més ganes de gaudir de tota aquesta experiència...


Monica explains her experience in Devon


Travel Work - Monica explains her experience in Devon Mònica

Monica explains her experience in Devon

Hello! I'm enjoying my last days in Paignton (Devon, UK). I have been here for a month and it has been a great experience in many aspects.
 
When I arrived, I felt scared thinking that I was going to live with another family which I didn't know at all, working in a company and meeting new people from all over the world. There were so many challenges. However, everything was much better than I expected.
 
The first week I felt a little bit out of place, as I have never been in England before and there were many things that work different from Spain (cars directions, currency, food...) but everyone was very kind and tried to make me feel comfortable. The family was so nice and they were always willing to help me. Besides, breakfasts and dinners with them were such a good opportunity to practice my English, as they corrected my mistakes trying to make me improve day by day.
 
My first day in the company was quite strange because I didn't know exactly what I was supposed to do. However, people were all very kind with me and my boss was very attentive. I am studying advertising and I told him that I would like to manage the social networks of their company, as they didn't have a marketing responsible for that. He agreed and I started to restructure their social networks and creating some new ones.
 
But the best of all my stay was the people who I met. There were different nationalities and it was a good opportunity to make new friends and create a nice group. We met every day after work and we made exciting plans at weekends. Besides, some of them were also Catalan people like me, so I'm glad we will be able to keep in touch when we come back home.
 
I'm afraid the experience is about to finish but I'm sure that I'll never forget it!
 
Monica


L'Alba, de pràctiques en una productora de cinema a Viena


Travel Work - L'Alba, de pràctiques en una productora de cinema a Viena Alba

L'Alba, de pràctiques en una productora de cinema a Viena

Hola TRAVEL WORK!
 
Us escric des de Viena per comentar-vos l'experiència inoblidable que estic vivint fent pràctiques a una productora de Cine.
 
El que més m'agrada és no poder dir-vos com és el meu dia a dia, ja cada dia és diferent: 
 
Des d'entrevistar a Eric Burden del grup The Animals, fins a estar una setmana en un poble d'Àustria preciós, fent un documental amb uns productors de Los Angeles.
 
Per exemple, aquesta setmana el meu jefe està a Londres treballant en un documental per un  programa de Televisió Austríac finançat per Red Bull, que es dedica a fer petits documentals relacionats amb l'àmbit científic. Jo estic col·laborant amb ells des de l'oficina de Viena.
 
La meva tasca: ajudar en la recerca d'idees o històries de persones d'arreu del món que encaixin en el programa. Lo millor de tot és que no paro de fer contactes constantment, ja sigui en els rodatges, o quan estic a l'oficina o per exemple ara treballant pel programa. És una constant d'experiències i d'oportunitats que estan allà, per sempre i, per tant, ajuda a veure que la teva carrera va ben encaminada.
 
Moltíssimes gràcies per tot!
 
Us estic molt agraïda,
Alba


De prácticas en un hotel de lujo, Isla Mauricio


Travel Work - De prácticas en un hotel de lujo, Isla Mauricio Roser G

Roser hace prácticas en un hotel

Hola a todos;
 
Mi nombre es Roser, este Junio de 2013 acabé mis estudios en Dirección Hotelera y actualmente estoy viviendo en Isla Mauricio realizando prácticas en un lujoso hotel gracias a Travel Work y a su equipo, que me brindó la oportunidad de viajar hasta esta isla paradisíaca del Océano Indico.
 
Durante mi primer mes y medio estuve en el departamento de recepción y conserjería, mis tareas eran las de cualquier recepcionista de hotel , realizar el check-in y check-out, atender a los clientes, darles información sobre actividades en la isla, atender al teléfono, hacer copias de llaves… y sobretodo ayudar a los clientes españoles en todo lo posible.
 
Este mes y medio estoy en el departamento de Ventas y Marketing, organizando bodas, visitas de Tour-Operadores, actualizo el blog de noticias del hotel y también junto a mis compañeros buscamos nuevas formas de promocionar el hotel mediante redes sociales. El último mes y medio estaré en el departamento de comidas y bebidas. Creo que el hecho de pasar por diferentes departamentos es una forma de conocer mucho más todo el hotel.
 
Durante mi tiempo libre aprovecho para visitar los alrededores de la isla que realmente son impresionantes, también hago clases a la hija de una chica del hotel y salgo con mis amigos, por ejemplo hace un par de semanas nos fuimos a pasar un fin de semana a la playa y alquilamos una casa conjuntamente, fue muy divertido. La verdad es que no he tenido ningún problema en hacer amigos ya que la gente aquí es muy abierta, simpática y amable, en seguida te abren las puertas de su casa (literalmente hablando), realmente ver cómo viven los Mauricianos su día a día y comer comida típica (un poco picante al principio pero todo es cuestión de acostumbrarse) es una experiencia, ya que la vida aquí es muy diferente a la que estamos acostumbrados.
 
La gente aquí habla tres lenguas, inglés y francés que desde niños se les enseña en las escuelas, y entre ellos hablan creole que es parecido al francés. Otra cosa a tener en cuenta paor si algún día os dejáis caer por aquí, no os agobiéis con la forma de conducir de los mauricianos, conducen a lo loco!
 
Recomiendo a todos aquellos que tengan la oportunidad de venir aquí que lo hagan porque realmente vale muchísimo  la pena tanto en lo profesional como en lo personal.


Prácticas en China


Alex Jaumot

Prácticas en China

Hola Eva! 
Ara que ja he acabat del tot et puc dir que l'experiència ha estat una passada. Com et vaig comentar, vaig estar amb l’empresa gravant un programa de TV a Barcelona, la veritat és que tot plegat va ser força dur ja que vam estar 6 dies gravant durant 19 hores al dia i dormint-ne 3 però tot el que he après no m’ho treu ningú. A més, apart de pagar-me 100 euros per dia de treball (que per començar no està gens malament!) la propietària de l’empresa va quedar força contenta amb mi i fins i tot m’ha proposat de repetir amb altres projectes seus a la Xina i als Estats Units...! No puc estar més content i més agraït, així que per la part que et toca també moltes gràcies per clavar-la tant! 
Tot i això m’agradaria seguir aprenent i veient més món, de fet ja he vist algun que altre treballet per Qatar i Dubai... També feu coses per allà? En tot cas ja ho parlaríem més endavant. 
Tens el meu contacte per qualsevol ajuda que mai necessitis... 
Una abraçada i a seguir tan bé!


¡Anabel nos cuenta su experiencia en Nepal!


Travel Work - ¡Anabel nos cuenta su experiencia en Nepal! anabel

¡Anabel nos cuenta su experiencia en Nepal!

La travelworker Anabel comparte con nosotros su linda aventura en el Nepal. Nos cuenta sus experiencias en primera persona y quiere compartir con todos nosotros su blog personal, donde ha ido relatando sus vivencias por los rincones de este impresionante destino:
 
Buenos días desde Katmandú!
 
Esta es mi tercera semana en en Nepal y ya estoy a pocos días de terminar mi viaje. Durante esta semana he seguido haciendo el voluntariado con los niños por la mañana y con las mujeres por la tarde. La verdad es que para mi sorpresa me gusta mas el trabajo con las mujeres. En la escuela son 40 niños por clase y las profesoras van algo desbordadas, se pasan la mañana corrigiendo los deberes de los peques y a duras penas hacen clase, por lo que el trabajo del voluntario es dar clase por ellas y contener a los monitos que corretean por todas partes. Es un trabajo difícil y no hay demasiada estructura de lo que debemos hacer así que a veces resulta un poco caótico. En cambio, por la tarde, las mujeres asisten a clase motivadas y dispuestas a aprender, se nota que necesitan el inglés y quieren mejorarlo por lo que su actitud es muy buena. Eso facilita el trabajo y nosotros los voluntarios nos limitamos ha preparar la clase con el tema del día e intentar hacerlo lo mejor posible. Ellas ya ponen de su parte por estar atentas y participar en las actividades con buen humor. La verdad es que son un encanto de mujeres. 
 
Durante estos días hemos hecho alguna escapadita y visita fugaz a algunos de los templos y áreas importantes de Nepal. La primera visita fue a la Stupa de Boudhanath en el centro de Katmandú. Es una de las mayores estupas esféricas en Nepal y una de las mas grandes del mundo. Boudhanath fue nombrado uno de los lugares Patrimonio de la Humanidad por la UNESCO y es uno de los sitios de visita obligada en Katmandú. Durante siglos, Boudhanath ha sido un importante lugar de peregrinación y meditación para los budistas tibetanos y nepalíes locales.
 
Este fin de semana estuvimos en Chitwan, es el primer parque nacional de Nepal. También fue declarado como Patrimonio de la Humanidad por la UNESCO y protege a varias especies animales en peligro de extinción. La palabra Chitwan significa el corazón de la jungla.
 
Fue un viaje largo, 250 km aprox., parece poco a ojos de los Europeos pero aquí esta distancia es toda una aventura! Circulamos por una carretera repleta de curvas durante 8 horas! Lo bueno fueron las vistas, infinidad de montañas, un gran río, varios arrozales fueron nuestro paisaje durante ese largo tiempo. Una vez llegamos al lugar de destino nos alojamos en el hotel, comimos, y por la tarde fuimos a hacer una excursión por la selva. Fue una caminata de dos horas en la que pudimos ver ciervos, diferentes tipos de aves, insectos de toda clase y hasta un cocodrilo en el río! La vejetación era exhuberante.
 
Al terminar nuestra excursión por la selva con tormenta incluida, volvimos al hotel para cenar. Una vez terminamos nos llevaron a ver unas danzas típicas de la zona donde hombres y mujeres bailaban con diferentes utensilios de madera en mano al ritmo de la música. Al día siguiente nos despertamos, desayunamos y fuimos a hacer otro safari, pero esta vez no fue a pie, sino a lomos de un elefante. Fue la mejor experiencia del fin de semana.
 
Hoy miércoles es fiesta en Nepal, así que no tenemos voluntariado por que las escuelas están cerradas. Día libre para nosotros para descansar, que también hace falta!
 
Besos y abrazos a todos.


En Sergi C. relata la seva experiència a Bournemouth


Travel Work - En Sergi C. relata la seva experiència a Bournemouth Sergi C.

En Sergi C. relata la seva experiència a Bournemouth

 
Hola a tots: 
 
Encara sembla ahir quan estava a l’aeroport de Girona embarcant per anar a Bournemouth. Va ser un dia ple de nervis ja que era la primera vegada que viatjava sol i, sobretot anava a un país desconegut. No vaig para de suar, de pensar en les coses que podrien, si seria capaç de comunicar-me, d’arribar a la casa d’acollida... sortir malament i fins i tot recordo que al pujar a l'avió em volia baixar per por a allò que desconeixes.
 
Sens dubte ha esta una de les experiències més importants de la meva vida, he conegut a molta gent, m’he llençat a viatjar a l’estranger, he après molt d’anglès  i visitat molts indrets magnífics.
 
Em vaig allotjar a una família que eren encantadors, compartia casa amb dos estudiants mes, ens tractaven d’allò mes bé, vèiem la televisió moltes nits, altres dies
ens quedàvem xerrant a la taula. Parlàvem de tots els temes, jo m’interessava per la cultura anglesa i ells per la nostra, d’esports, de política, en fi que per millorar l‘idioma no hi ha res millor. Sempre es bolcaven en nosaltres, ens ajudaven a fer els deures i ens recomanaven llocs a on anar.
 
Recordo un dia que vaig dir que volia anar a Londres però la excursió de l’escola era molt cara. Llavors l’home de la casa em va buscar un bitllet de tren especial a un preu molt reduït. Estàvem gairebé millor que a casa!
 
Bournemouth es una ciutat molt especial, plena de vida nocturna i diürna ja que es tracta d’un destí turístic important i per tant hi ha força ambient i la diversió està assegurada. De dilluns a divendres de 9 a 12.30 anava a l’escola i durant la tarda anàvem a la platja o bé donàvem una volta. Durant els caps de setmana aprofitava per fer turisme, vaig anar a Londres, Bath, Salisbury, Stonehenge i l’últim dia abans de marxar a la reserva natural de New forest on vam llogar unes bicis per passar el dia.
 
Abans de viure aquest inoblidable experiència no ho tenia gaire clar però sens dubte ha valgut la pena. M’ha tret la por a l’hora de viatjar a l’estranger sol, he millorat l’idioma i he conegut un munt de gent increïble.


Prácticas en China


Mateu Macià

Prácticas en China

Antes de marcharse a China, Mateu también había viajado con Travel Work para realizar unas prácticas de trabajo en el condado de Devon, en el sur de Inglaterra.
(enviado 5 de Julio de 2011)
 
Ni hao Eva!! 
Tot perfectíssim, els primers dies a l’alberg vaig estar molt bé, tot era molt còmode i eren molt servicials, estava tot molt net i vaig poder descansar molt bé! 
A l’hotel estic molt content, m’han donat una habitació per mi sol, amb llit de matrimoni, aire condicionat i força àmplia. Les pràctiques m’agraden molt, crec que és una oportunitat única, ja que aprenc moltíssim cada dia i em tracten molt bé tots. Avui ja fa 2 setmanes que estic aquí i m’estic començant a adaptar, ja menjo bastant i he après algunes paraules de xinès. 
El 4rt dia aquí vaig conèixer al Joan Jarque i m’ha presentat al seus amics europeus que ha fet a l’escola de xinès on ell va per les tardes. Vaig tenir sort de trobar-me’l perquè ell ja porta més temps aquí i m' ha ensenyat moltes coses de Pequin. Avui per exemple ens hem apuntat a una classe de tai chi per la tarda amb els coordinadors i crec que pot ser molt divertit. 
Bé Eva, ja t’aniré explicant, gràcies per aquesta experiència, crec que pot ser la més important i divertida de la meva vida!! 
Records des de Xina 
Mateu 
Bona nit Eva


Feina a Devon


Travel Work - Feina a Devon Irene Fuster

El programa de feina deixa empremtes al cor

Hola Travel Work! 

Perdoneu que no us hagi escrit abans, volia esperar-me a tornar a Barcelona.

L'experiència ha anat genial en tots els sentits. Vaig treballar a un buffet de pizza a un parc d'atraccions, i tot i que treballava moltíssimes hores i sovint amb molt d'estrés em va anar genial per practicar l'anglès i millorar com a treballadora; fins i tot em van fer Team Leader, que implicava més responsabilitat, ja que havia de controlar el restaurant i tres altres quioscs, a part de gestionar l'equip. 

Amb la gent molt bé, vam fer com una petita familia, tant amb gent espanyola com anglesa, i ara que estic aqui tenen un lloc guardat al meu cor

També vaig tenir molta sort amb la familia, ja que era un amor i em van ajudar en tot el que necessitavem i fins i tot veiem películes i jugavem al ping pong amb les filles.

En resum, que ha valgut la pena cada minut i repetiria sens dubte (no volia tornar). A la gent que no s'atreveix a fer el pas, jo estava igual i fer-ho ha sigut una de les millors coses que he fet a la vida.

Gràcies Eva, gràcies Travel Work


Anterior página página 1 página 2 página 3 página 4 página 5 página 6 página 7 página 8 página 9 página 10 página 11 página 12 página 13 página 14 página 15 página 16 página 17 Siguiente página