Instagram de Travel Work Linkedin de Travel Work Youtube de Travel Work Blog de Travel Work Travel Work en Twitter Travel Work en Facebook
español   |   english
Travel Work - Experiencia Laboral en el Mundo

¿Quieres aprender idiomas en el extranjero?

+34 93 414 07 25 Atención de 9h a 15h, o escribe a: info@travel-work.com

Testimonios de viajeros

Travel Work - Lupa Buscar Limpiar
Feina a Devon


Travel Work - Feina a Devon Irene Fuster

El programa de feina deixa empremtes al cor

Hola Travel Work! 

Perdoneu que no us hagi escrit abans, volia esperar-me a tornar a Barcelona.

L'experiència ha anat genial en tots els sentits. Vaig treballar a un buffet de pizza a un parc d'atraccions, i tot i que treballava moltíssimes hores i sovint amb molt d'estrés em va anar genial per practicar l'anglès i millorar com a treballadora; fins i tot em van fer Team Leader, que implicava més responsabilitat, ja que havia de controlar el restaurant i tres altres quioscs, a part de gestionar l'equip. 

Amb la gent molt bé, vam fer com una petita familia, tant amb gent espanyola com anglesa, i ara que estic aqui tenen un lloc guardat al meu cor

També vaig tenir molta sort amb la familia, ja que era un amor i em van ajudar en tot el que necessitavem i fins i tot veiem películes i jugavem al ping pong amb les filles.

En resum, que ha valgut la pena cada minut i repetiria sens dubte (no volia tornar). A la gent que no s'atreveix a fer el pas, jo estava igual i fer-ho ha sigut una de les millors coses que he fet a la vida.

Gràcies Eva, gràcies Travel Work


Adriana y Mónica ya han vuelto de Bournemouth


Travel Work - Adriana y Mónica ya han vuelto de Bournemouth Mónica y Adriana

Dos amigas en Bournemouth

¡Hola Travel Work! 
 
Hemos vuelto ya de Inglaterra. Queremos daros las gracias por esta experiencia, la que nos ha brindado la oportunidad de mejorar nuestro inglés así como conocer y disfrutar con gente de otras nacionalidades.
 
Las clases en la escuela eran amenas y hacíamos muchas cosas divertidas mientras aprendíamos inglés. Los profesores te ofrecían ayuda en cualquier momento y referido a cualquier ámbito. Las actividades que ofrecía la escuela eran muy variadas y te permitía conocer gente nueva cada semana.
 
En cuanto a la residencia, las habitaciones estaban muy bien equipadas, al igual que la cocina, sólo que al ser una estancia común compartida con seis compañeros más, era más complicado mantener la limpieza y el orden. Pero, en general la residencia nos gustó. 
 
Gracias por recomendarnos Bournemouth, porque tanto el clima como el paisaje nos encantaron. Además, estaba muy próximo a grandes ciudades que pudimos visitar como Salisbury o Londres.
 
Esperamos repetir la experiencia el próximo año pero combinándola con trabajo.
 
Saludos y gracias de nuevo.
 
Mónica y Adriana.


La Paula fa pràctiques a Newton Abbot


Travel Work - La Paula fa pràctiques a Newton Abbot Paula

El Regne Unit és un bon destí per fer pràctiques professionals

Hola Travel Work!  
 
Tot molt be estic molt contenta! 
 
El primer dia ja em vaig trobar a la Raquel i les dos hem anat sempre al mateix institut però no sabiem que aniriem les dos al mateix lloc, i va ser un retrovament molt divertit!
 
De seguida ens vam fer amb un grup de casi 10 persones i sempre quedem els caps de setmana i anem als meetings i coneixem gent nova de diferents països. 
 
La feina molt be, estic aprenent molt i treballo amb una noia que es la coordinadora del team spain de l'empresa i m'esta ensenyant molt, l'horari que fem es de 9 a 17:30 i tenim una hora per dinar. També al mateix temps que jo van entrar dos estudiants a fer practiques, una alemanya i una francesa, que estan aqui un mes i tambe ens hem fet molt amigues.
 
La familia tambe be, es preucupen molt i son molt macos també amb mi. De moment estic sola a la casa, ja que vaig demanar compartir habitació però de moment no hi ha cap estudiant encara. 
 
Tot esta anant molt be i estic molt contenta! i les dos setmanes que porto aqui m'han passat volant!
 
Gracies!!
 
Paula 


Pràctiques en enginyeria al Regne Unit


Travel Work - Pràctiques en enginyeria al Regne Unit Pau Márquez

Hola Travel Work!
 
Estic molt bé, i pràcticament no m'ha costat acostumar-me a l'ambient anglès, perquè hi ha molts altres companys que estan en la mateixa situació i això t'ajuda molt.
 
El que més destacaria és l'empresa. Així com la de l'any passat  era a l'inici menys interessant i després ja si , aquí ja des del primer dia vaig estar fent coses de responsabilitat i d'interès per a mi. A l'empresa hi ha algunes persones que sempre estan pendents dels meus interessos i de si m'agrada el que estic fent, i sempre m'estan explicant molt detalladament com fer les coses i es preocupen de que tingui feines variades i que pugui aprendre. 
 
Sobretot, el que valoro és la possibilitat de treballar amb un material molt precís i de qualitat, i en unes condicions que a la universitat no pots trobar. Per altra banda, també et va molt i molt bé per entendre com funciona una empresa per dins, els protocols que es segueixen, els estàndards de fabricació, els fulls d'informació i moltes altres coses (també quotidianes) que segur que em serviran per quan treballi en alguna empresa.
 
Estic construint sensors de temperatura, pressió i velocitat, i està relacionat al que estudio encara que a primera vista no ho pugui semblar. Faig normalment de 9 a 16h.
 
Amb la família be, es preocupen de que estigui tot al meu gust i m ho pregunten. Tenim poques estones de conversa perquè tenim horaris diferents
 
I després el primer dia de reunió amb els coordinadors de Uk ja ens vam donar els telèfons uns quants i des de llavors que hem estat fent coses. Apart, cada dijous tenim un meeting i ens trobem amb els altres per fer alguna activitat.
 
Moltes gràcies per aquesta oportunitat!

Pau Marquez


Pràctiques a Devon, Anglaterra


Travel Work - Pràctiques a Devon, Anglaterra Berta de Pfaff

La Berta està fent unes pràctiques professionals

Hola Travel Work,
 
Tot va genial. A la casa estic molt còmoda a la meva habitació, i la família és molt simpàtica. A la feina estic super contenta, ja que la setmana passada vam tenir un rodatge i aquesta estem editant, estic aprenent moltíssim i tot el que hem demanen que faci és molt interessant.
 
També acostumo a anar a les quedades dels dimarts i dijous, he conegut a molta gent de diferents llocs, alemanys, francesos, italians. 
 
Salutacions,

Berta de Pfaff 


La Raquel està a Torquay, Anglaterra


Travel Work - La Raquel està a Torquay, Anglaterra Raquel Vila

Hola Travel Work, per aquí va tot molt bé! 
 
La familia és molt maca, i estic molt contenta!
 
He anat a tots els meetings que fan. Un dia vam anar a un bar i un altre dia a un altre bar, però a jugar a bingo, va ser molt divertit!
 
Tot superbé! 
 
 Tinc fotos d'algunes sortides que em fet aquest cap de setmana amb uns amics! Tot això és molt maco!
 
Una abraçada,
 
Raquel


Experiència de feina al Regne Unit


Travel Work - Experiència de feina al Regne Unit Roger Jordan

Aquest estiu en Roger treballa a Anglaterra

Hola Travel Work;
 
La veritat, és que està anant tot molt bé. El vol va anar molt bé i vam arribar tots bé. Pel que fa la familia, estic molt còmode i són molt bona gent, és un home d'uns 30 i algo que viu sol i estic aquí amb ell. Pel que fa el treball, no hem disgusta i hi ha molt bon rotllo entre tot l'Staff del treball.
 
El meu amic Lino està treballant amb mí i la veritat que estem molt contents. Tema moviment, ho tinc molt fàcil, doncs tinc el bus a 1 min de casa i hem deixa al centre i hem torna del centre. Per anar a treballar vaig amb bici i estic a 10 min.
 
En el grup estem tots molt bé i congeniem tots bastant. No sé què més dir-vos... En resum que tot molt bé i estic passant-ho molt bé! Experiencia molt recomenable!
 
Salutacions
                     
Roger Jordan


Una experiència a VIETNAM


Travel Work - Una experiència a VIETNAM Sara Casas

Bon dia Travel WORK!
 
Per aquí Vietnam tot genial! No m'ha costat gaire adaptar-me i la gent és molt simpàtica. La casa és enorme i hi ha gent de tot el món!
 
Estic treballant en un orfanat de 40 nens petits i de moment m'està encantant!!! Ho Chi Minh és gegant i està ple de motos i cada tarda intentem anar a un districte diferent per veure què trobem! Espero que tot segueixi com fins ara :)
 
Un petó molt fort!!!
 
Sara


Trabajar en un parque de atracciones en Exeter


Travel Work - Trabajar en un parque de atracciones en Exeter Julio Fernández

Julio Fernández trabaja en un parque de atracciones inglés

Todo me va genial, esta experiencia esta siendo cien por cien positiva y las miles de cosas que estoy aprendiendo aquí y ahora no tienen precio.

 Por un lado, el trabajo esta yendo muy bien, estoy en el departamento de Rides and Attractions y estoy muy en contacto con los clientes cosa que he agradecido en todos los sentidos, tanto por el inglés que me ha hecho practicar como con la vergüenza que me ha hecho superar. Sin embargo después de dos meses trabajando en este departamento, estaba un poco agobiado con todo lo que implicaba Rides ( sobretodo aquello relativo a estar tan expuesto a la clientela, y además, la extrañeza y peculiaridad de algunos compañeros de trabajo) asique hablé con mis jefes para cambiara otro departamento y me han escuchado así que el martes 3 de mayo me mudo al departamento Food and Beverage para estar en la cocina. Con que… ¡la mar de contento!

También el trabajo me ha demostrado que sé trabajar con mucho estrés y que a pesar de la escasa experiencia que tengo, he podido superarlo y he recibido felicitaciones de los superiores. Las tres semanas de Easter fueron muy muy ajetreadas, con colas que daban la vuelta a la atracción y con todo y eso pude con ello. Por lo que me siento muy satisfecho.

Por otro lado, la casa esta correcta, los primeros días fueron un poco complicados por aquello de las costumbres de aquí y las manías de cada uno pero poco a poco me fui adaptando a todo. Practico bastante el inglés y eso es lo que importa.  Stany, la compañera de piso, es GENIAL y tenemos conversaciones en ingles que pueden llegar a durar 4 horas así que fenomenal. 

Hasta aquí mi valoración de estos dos meses en UK. 

Julio Fernández 


Nil se ha enamorado de Exeter


Travel Work - Nil se ha enamorado de Exeter Nil

Programa internacional en Devon

Nil ha realizado una experiencia internacional en una empresa de Devon que reivindica la zona como motor económico. Exeter tiene los ingredientes para hacer convertirse en el nuevo Silicon Valley europeo. El suroeste de Inglaterra combina la innovación y la tecnología de excelencia, una gran mezcla de universidades tanto con enfoque académico y de riesgo y una reputación establecida en la atracción de empresas líderes en tecnología al tiempo que proporciona una gran incubación y apoyo a las empresas.
 
Este es el mensaje que nos ha mandado Nil: 
 
Compartir lo que te gusta partiendo desde cero, en un lugar completamente nuevo. Países y culturas diferentes trabajando conjuntamente, todo es conocimiento. Experiencia recomendable 100% , guardaré un gran recuerdo de Exeter y su gente.
 
Nil
 


Anterior página página 1 página 2 página 3 página 4 página 5 página 6 página 7 página 8 página 9 página 10 página 11 página 12 página 13 página 14 página 15 página 16 Siguiente página