Instagram de Travel Work Linkedin de Travel Work Youtube de Travel Work Blog de Travel Work Travel Work en Twitter Travel Work en Facebook
español   |   english
Travel Work - Experiencia Laboral en el Mundo

¿Quieres aprender idiomas en el extranjero?

+34 93 414 07 25 Atención de 9h a 15h, o escribe a: info@travel-work.com

Testimonios de viajeros

Travel Work - Lupa Buscar Limpiar
Una experiencia laboral en Devon, Inglaterra


Travel Work - Una experiencia laboral en Devon, Inglaterra Amanda F.

Amanda ha trabajado en una heladería de Exeter

Hola  Travel Work!!
 
Què tal!? Jo ja estic a casa, es trobava a faltar l'estiu, haha!
 
No et pots arribar a imaginar lo ocupada que he estat aquest dos mesos. Ha estat una super experiència!!! El meu nivell d'anglès ha millorat moltissim. Quan vaig arribar, al trobar tants espanyols, vaig pensar que no aprofitaria del tot la oportunitat, però tot el contrari! El fet que hi hagués tants espanyols fent el mateix programa que jo i gent de tot Europa a través de l'agència, ha fet que sigui una experiència encara millor del que em pensava, quedavem constantment, feiem sortides a pobles i ciutats de Devon i hem fet un grup genial que trobaré molt a faltar!!
 
Pel que fa a la feina, ha estat també una experiència, em va tocar treballar a l' "Ice Cream" del parc d'atraccions, m'he passat l'estiu venent gelats haha. Estic molt contenta, ja que, tot i ser una feina que, sincerament, no m'agradaria treballar la resta de la meva vida, perquè eren masses hores i tot molt monòtom, sempre feiem el mateix (que en el fons ja és del que es tracta en qualsevol feina d'aquest tipo, però estic molt mal acostumada...) ha estat la millor feina per a una super experiència per a dos mesos en el qual he pogut agafar experiència en el món de la hostalaria, cosa que ha fet augmentar el meu Currículum, he pogut practicar moltíssim l'anglès, hem fet un "team" genial, dels quals erem una barreja entre espanyols i anglesos que trobaré molt a faltar, el fet de passar tants dies junts ens va convertir en una família.
 
Els horaris estaven bé, gairebé sempre començava a treballar entre 9.30/10.00 i sortia a les 18.00, excepte quan feia "evenings" perque necessitaven "staff" que vaig arribar a treballar entre 12 i 13 hores diàries, com ja he dit masses hores però després es convertien en diners, per tant... es podia soportar. El sou no estava malament i tot el que guanyava em cobria tots els gastos, i cada setmana tenia gaire bé sempre dos dies de festa.
 
Pel que fa a l'allotjament,  les primeres setmanes vaig estar bé pero al final de l'estança no vam acabar d'entendre'ns amb la "host family" i les dues últimes setmanes no vaig estar gaire a gust... de manera que vaig parlar amb el coordinador  i la última setmana vaig marxar a casa de la meva "bussines leader" que ens vem fer molt amigues. Haig de dir que a la oficina del coordinador local  tenen una super bona organització i estic super contenta amb els seus serveis, fan que et sentis més segur a l'estar en un país estranger i et donen la seguretat que si passa qualsevol cosa ells estan allà per ajudar-te. Em van ajudar molt i els hi estic molt agraïda.
 
Tot i el canvi de la "host family" estic super contenta amb l'experiència, ha valgut molt la pena i ho recomanaria a tothom, perquè a part d'aprendre anglès, agafar experiència laboral, etc... haig de dir que del que estic més contenta és que és una experiència que et fa créixer, fer-te responsable i el meu germà serà el proper en fer-ho.
 
Penso que fer aquest programa és una bona inversió, en quant a nivell lingüistic, laboral i econòmic, ja que al final de l'experiència recuperes tots els diners invertits i a més a més t'emportes una super experiència que estic segura que no oblidaré mai, el que vem viure tots junts no es tornarà a repetir ja que ens vem convertir en una gran família. Seguim mantenint el contacte amb els anglesos de la feina i ben aviat alguns d'ells vindran a Barcelona a fer-nos alguna visita.
 
Moltes gràcies per tot Eva, ha estat una experiència inloblidable, seguirem en contacte.
 
Amanda


Feina a Devon


Travel Work - Feina a Devon Irene Fuster

El programa de feina deixa empremtes al cor

Hola Travel Work! 

Perdoneu que no us hagi escrit abans, volia esperar-me a tornar a Barcelona.

L'experiència ha anat genial en tots els sentits. Vaig treballar a un buffet de pizza a un parc d'atraccions, i tot i que treballava moltíssimes hores i sovint amb molt d'estrés em va anar genial per practicar l'anglès i millorar com a treballadora; fins i tot em van fer Team Leader, que implicava més responsabilitat, ja que havia de controlar el restaurant i tres altres quioscs, a part de gestionar l'equip. 

Amb la gent molt bé, vam fer com una petita familia, tant amb gent espanyola com anglesa, i ara que estic aqui tenen un lloc guardat al meu cor

També vaig tenir molta sort amb la familia, ja que era un amor i em van ajudar en tot el que necessitavem i fins i tot veiem películes i jugavem al ping pong amb les filles.

En resum, que ha valgut la pena cada minut i repetiria sens dubte (no volia tornar). A la gent que no s'atreveix a fer el pas, jo estava igual i fer-ho ha sigut una de les millors coses que he fet a la vida.

Gràcies Eva, gràcies Travel Work


Adriana y Mónica ya han vuelto de Bournemouth


Travel Work - Adriana y Mónica ya han vuelto de Bournemouth Mónica y Adriana

Dos amigas en Bournemouth

¡Hola Travel Work! 
 
Hemos vuelto ya de Inglaterra. Queremos daros las gracias por esta experiencia, la que nos ha brindado la oportunidad de mejorar nuestro inglés así como conocer y disfrutar con gente de otras nacionalidades.
 
Las clases en la escuela eran amenas y hacíamos muchas cosas divertidas mientras aprendíamos inglés. Los profesores te ofrecían ayuda en cualquier momento y referido a cualquier ámbito. Las actividades que ofrecía la escuela eran muy variadas y te permitía conocer gente nueva cada semana.
 
En cuanto a la residencia, las habitaciones estaban muy bien equipadas, al igual que la cocina, sólo que al ser una estancia común compartida con seis compañeros más, era más complicado mantener la limpieza y el orden. Pero, en general la residencia nos gustó. 
 
Gracias por recomendarnos Bournemouth, porque tanto el clima como el paisaje nos encantaron. Además, estaba muy próximo a grandes ciudades que pudimos visitar como Salisbury o Londres.
 
Esperamos repetir la experiencia el próximo año pero combinándola con trabajo.
 
Saludos y gracias de nuevo.
 
Mónica y Adriana.


La Paula fa pràctiques a Newton Abbot


Travel Work - La Paula fa pràctiques a Newton Abbot Paula

El Regne Unit és un bon destí per fer pràctiques professionals

Hola Travel Work!  
 
Tot molt be estic molt contenta! 
 
El primer dia ja em vaig trobar a la Raquel i les dos hem anat sempre al mateix institut però no sabiem que aniriem les dos al mateix lloc, i va ser un retrovament molt divertit!
 
De seguida ens vam fer amb un grup de casi 10 persones i sempre quedem els caps de setmana i anem als meetings i coneixem gent nova de diferents països. 
 
La feina molt be, estic aprenent molt i treballo amb una noia que es la coordinadora del team spain de l'empresa i m'esta ensenyant molt, l'horari que fem es de 9 a 17:30 i tenim una hora per dinar. També al mateix temps que jo van entrar dos estudiants a fer practiques, una alemanya i una francesa, que estan aqui un mes i tambe ens hem fet molt amigues.
 
La familia tambe be, es preucupen molt i son molt macos també amb mi. De moment estic sola a la casa, ja que vaig demanar compartir habitació però de moment no hi ha cap estudiant encara. 
 
Tot esta anant molt be i estic molt contenta! i les dos setmanes que porto aqui m'han passat volant!
 
Gracies!!
 
Paula 


Pràctiques en enginyeria al Regne Unit


Travel Work - Pràctiques en enginyeria al Regne Unit Pau Márquez

Hola Travel Work!
 
Estic molt bé, i pràcticament no m'ha costat acostumar-me a l'ambient anglès, perquè hi ha molts altres companys que estan en la mateixa situació i això t'ajuda molt.
 
El que més destacaria és l'empresa. Així com la de l'any passat  era a l'inici menys interessant i després ja si , aquí ja des del primer dia vaig estar fent coses de responsabilitat i d'interès per a mi. A l'empresa hi ha algunes persones que sempre estan pendents dels meus interessos i de si m'agrada el que estic fent, i sempre m'estan explicant molt detalladament com fer les coses i es preocupen de que tingui feines variades i que pugui aprendre. 
 
Sobretot, el que valoro és la possibilitat de treballar amb un material molt precís i de qualitat, i en unes condicions que a la universitat no pots trobar. Per altra banda, també et va molt i molt bé per entendre com funciona una empresa per dins, els protocols que es segueixen, els estàndards de fabricació, els fulls d'informació i moltes altres coses (també quotidianes) que segur que em serviran per quan treballi en alguna empresa.
 
Estic construint sensors de temperatura, pressió i velocitat, i està relacionat al que estudio encara que a primera vista no ho pugui semblar. Faig normalment de 9 a 16h.
 
Amb la família be, es preocupen de que estigui tot al meu gust i m ho pregunten. Tenim poques estones de conversa perquè tenim horaris diferents
 
I després el primer dia de reunió amb els coordinadors de Uk ja ens vam donar els telèfons uns quants i des de llavors que hem estat fent coses. Apart, cada dijous tenim un meeting i ens trobem amb els altres per fer alguna activitat.
 
Moltes gràcies per aquesta oportunitat!

Pau Marquez


Pràctiques a Devon, Anglaterra


Travel Work - Pràctiques a Devon, Anglaterra Berta de Pfaff

La Berta està fent unes pràctiques professionals

Hola Travel Work,
 
Tot va genial. A la casa estic molt còmoda a la meva habitació, i la família és molt simpàtica. A la feina estic super contenta, ja que la setmana passada vam tenir un rodatge i aquesta estem editant, estic aprenent moltíssim i tot el que hem demanen que faci és molt interessant.
 
També acostumo a anar a les quedades dels dimarts i dijous, he conegut a molta gent de diferents llocs, alemanys, francesos, italians. 
 
Salutacions,

Berta de Pfaff 


La Raquel està a Torquay, Anglaterra


Travel Work - La Raquel està a Torquay, Anglaterra Raquel Vila

Hola Travel Work, per aquí va tot molt bé! 
 
La familia és molt maca, i estic molt contenta!
 
He anat a tots els meetings que fan. Un dia vam anar a un bar i un altre dia a un altre bar, però a jugar a bingo, va ser molt divertit!
 
Tot superbé! 
 
 Tinc fotos d'algunes sortides que em fet aquest cap de setmana amb uns amics! Tot això és molt maco!
 
Una abraçada,
 
Raquel


Experiència de feina al Regne Unit


Travel Work - Experiència de feina al Regne Unit Roger Jordan

Aquest estiu en Roger treballa a Anglaterra

Hola Travel Work;
 
La veritat, és que està anant tot molt bé. El vol va anar molt bé i vam arribar tots bé. Pel que fa la familia, estic molt còmode i són molt bona gent, és un home d'uns 30 i algo que viu sol i estic aquí amb ell. Pel que fa el treball, no hem disgusta i hi ha molt bon rotllo entre tot l'Staff del treball.
 
El meu amic Lino està treballant amb mí i la veritat que estem molt contents. Tema moviment, ho tinc molt fàcil, doncs tinc el bus a 1 min de casa i hem deixa al centre i hem torna del centre. Per anar a treballar vaig amb bici i estic a 10 min.
 
En el grup estem tots molt bé i congeniem tots bastant. No sé què més dir-vos... En resum que tot molt bé i estic passant-ho molt bé! Experiencia molt recomenable!
 
Salutacions
                     
Roger Jordan


Una experiència a VIETNAM


Travel Work - Una experiència a VIETNAM Sara Casas

Bon dia Travel WORK!
 
Per aquí Vietnam tot genial! No m'ha costat gaire adaptar-me i la gent és molt simpàtica. La casa és enorme i hi ha gent de tot el món!
 
Estic treballant en un orfanat de 40 nens petits i de moment m'està encantant!!! Ho Chi Minh és gegant i està ple de motos i cada tarda intentem anar a un districte diferent per veure què trobem! Espero que tot segueixi com fins ara :)
 
Un petó molt fort!!!
 
Sara


La Laia està vivint una experiència a Vancouver


Vancouver Laia VG

Bona nit des de Vancouver!

Ja fa més de dos mesos que soc aquí i m'ha passat volant !! Estic suuuuuuper contenta d'haver-me endinsat en aquesta aventura. Estic aprenent en tants sentits! A classe hi ha un ambient molt molt agradable, els profes 10 i estic rodejada d'uns companys maquíssims amb els que hem construit una petita família.

 

A la homestay vaig estar 8 setmanes i va estar força bé. Les roommates eren una brasilenya i una japonesa i encara ens seguim veient del carinyo que ens tenim. Vaig ser molt afortunada de tenir-les a casa. Ara estic al centre a un pis compartit amb el meu espai privat i les meves coses i estic suuper contenta. He trobat una feina de matins i vaig combinant-ho amb les classes de tarda i molt bé!! Quan vaig arribar encara feia fred i bastanta pluja però ara ja és gairebé estiu i Vancouver a l'estiu és preciós.

 

Estic disfrutant de cada dia de sol com mai! I l'ambient que em rodeja em fa estar com a casa, tot i tenir-los ben lluny de mi! A l'agost ve la meva primera visita (la mare) i ja estic fent la compta enrere i planificant el seu viatge!!! Lo bo de Vancouver és que en poca distancia tens moltes coses a visitar, i la meva llista ja és força llarga!! Vaig acertar escollint aquesta destinació se'ns dubte, m'encanta tenir el mar i la naturalesa a prop. És una ciutat preciosa. I estic segura que serà una boníssima experiència i un "extra" important pel meu futur.

 

Aventures així s'han de viure una vegada a la vida, per descubrir-te a tu mateix, per adonar-te'n del que ets capaç de fer tu sol a l'altre punta del món i per crèixer, encara més, com a persona.

 

Laia


Anterior página página 1 página 2 página 3 página 4 página 5 página 6 página 7 página 8 página 9 página 10 página 11 página 12 página 13 página 14 página 15 página 16 página 17 Siguiente página