Instagram de Travel Work Linkedin de Travel Work Youtube de Travel Work Blog de Travel Work Travel Work en Twitter Travel Work en Facebook
español   |   english
Travel Work - Experiencia Laboral en el Mundo

¿quieres hacer prácticas o trabajar en el extranjero?

+34 93 414 07 25 Atención de 9h a 15h, o escribe a: info@travel-work.com

Testimonios de viajeros

Travel Work - Lupa Buscar Limpiar
La Paula fa pràctiques a Newton Abbot


Travel Work - La Paula fa pràctiques a Newton Abbot Paula

El Regne Unit és un bon destí per fer pràctiques professionals

Hola Travel Work!  
 
Tot molt be estic molt contenta! 
 
El primer dia ja em vaig trobar a la Raquel i les dos hem anat sempre al mateix institut però no sabiem que aniriem les dos al mateix lloc, i va ser un retrovament molt divertit!
 
De seguida ens vam fer amb un grup de casi 10 persones i sempre quedem els caps de setmana i anem als meetings i coneixem gent nova de diferents països. 
 
La feina molt be, estic aprenent molt i treballo amb una noia que es la coordinadora del team spain de l'empresa i m'esta ensenyant molt, l'horari que fem es de 9 a 17:30 i tenim una hora per dinar. També al mateix temps que jo van entrar dos estudiants a fer practiques, una alemanya i una francesa, que estan aqui un mes i tambe ens hem fet molt amigues.
 
La familia tambe be, es preucupen molt i son molt macos també amb mi. De moment estic sola a la casa, ja que vaig demanar compartir habitació però de moment no hi ha cap estudiant encara. 
 
Tot esta anant molt be i estic molt contenta! i les dos setmanes que porto aqui m'han passat volant!
 
Gracies!!
 
Paula 


Pràctiques en enginyeria al Regne Unit


Travel Work - Pràctiques en enginyeria al Regne Unit Pau Márquez

Hola Travel Work!
 
Estic molt bé, i pràcticament no m'ha costat acostumar-me a l'ambient anglès, perquè hi ha molts altres companys que estan en la mateixa situació i això t'ajuda molt.
 
El que més destacaria és l'empresa. Així com la de l'any passat  era a l'inici menys interessant i després ja si , aquí ja des del primer dia vaig estar fent coses de responsabilitat i d'interès per a mi. A l'empresa hi ha algunes persones que sempre estan pendents dels meus interessos i de si m'agrada el que estic fent, i sempre m'estan explicant molt detalladament com fer les coses i es preocupen de que tingui feines variades i que pugui aprendre. 
 
Sobretot, el que valoro és la possibilitat de treballar amb un material molt precís i de qualitat, i en unes condicions que a la universitat no pots trobar. Per altra banda, també et va molt i molt bé per entendre com funciona una empresa per dins, els protocols que es segueixen, els estàndards de fabricació, els fulls d'informació i moltes altres coses (també quotidianes) que segur que em serviran per quan treballi en alguna empresa.
 
Estic construint sensors de temperatura, pressió i velocitat, i està relacionat al que estudio encara que a primera vista no ho pugui semblar. Faig normalment de 9 a 16h.
 
Amb la família be, es preocupen de que estigui tot al meu gust i m ho pregunten. Tenim poques estones de conversa perquè tenim horaris diferents
 
I després el primer dia de reunió amb els coordinadors de Uk ja ens vam donar els telèfons uns quants i des de llavors que hem estat fent coses. Apart, cada dijous tenim un meeting i ens trobem amb els altres per fer alguna activitat.
 
Moltes gràcies per aquesta oportunitat!

Pau Marquez


Pràctiques a Devon, Anglaterra


Travel Work - Pràctiques a Devon, Anglaterra Berta de Pfaff

La Berta està fent unes pràctiques professionals

Hola Travel Work,
 
Tot va genial. A la casa estic molt còmoda a la meva habitació, i la família és molt simpàtica. A la feina estic super contenta, ja que la setmana passada vam tenir un rodatge i aquesta estem editant, estic aprenent moltíssim i tot el que hem demanen que faci és molt interessant.
 
També acostumo a anar a les quedades dels dimarts i dijous, he conegut a molta gent de diferents llocs, alemanys, francesos, italians. 
 
Salutacions,

Berta de Pfaff 


La Raquel està a Torquay, Anglaterra


Travel Work - La Raquel està a Torquay, Anglaterra Raquel Vila

Hola Travel Work, per aquí va tot molt bé! 
 
La familia és molt maca, i estic molt contenta!
 
He anat a tots els meetings que fan. Un dia vam anar a un bar i un altre dia a un altre bar, però a jugar a bingo, va ser molt divertit!
 
Tot superbé! 
 
 Tinc fotos d'algunes sortides que em fet aquest cap de setmana amb uns amics! Tot això és molt maco!
 
Una abraçada,
 
Raquel


Experiència de feina al Regne Unit


Travel Work - Experiència de feina al Regne Unit Roger Jordan

Aquest estiu en Roger treballa a Anglaterra

Hola Travel Work;
 
La veritat, és que està anant tot molt bé. El vol va anar molt bé i vam arribar tots bé. Pel que fa la familia, estic molt còmode i són molt bona gent, és un home d'uns 30 i algo que viu sol i estic aquí amb ell. Pel que fa el treball, no hem disgusta i hi ha molt bon rotllo entre tot l'Staff del treball.
 
El meu amic Lino està treballant amb mí i la veritat que estem molt contents. Tema moviment, ho tinc molt fàcil, doncs tinc el bus a 1 min de casa i hem deixa al centre i hem torna del centre. Per anar a treballar vaig amb bici i estic a 10 min.
 
En el grup estem tots molt bé i congeniem tots bastant. No sé què més dir-vos... En resum que tot molt bé i estic passant-ho molt bé! Experiencia molt recomenable!
 
Salutacions
                     
Roger Jordan


Una experiència a VIETNAM


Travel Work - Una experiència a VIETNAM Sara Casas

Bon dia Travel WORK!
 
Per aquí Vietnam tot genial! No m'ha costat gaire adaptar-me i la gent és molt simpàtica. La casa és enorme i hi ha gent de tot el món!
 
Estic treballant en un orfanat de 40 nens petits i de moment m'està encantant!!! Ho Chi Minh és gegant i està ple de motos i cada tarda intentem anar a un districte diferent per veure què trobem! Espero que tot segueixi com fins ara :)
 
Un petó molt fort!!!
 
Sara


La Laia està vivint una experiència a Vancouver


Vancouver Laia VG

Bona nit des de Vancouver!

Ja fa més de dos mesos que soc aquí i m'ha passat volant !! Estic suuuuuuper contenta d'haver-me endinsat en aquesta aventura. Estic aprenent en tants sentits! A classe hi ha un ambient molt molt agradable, els profes 10 i estic rodejada d'uns companys maquíssims amb els que hem construit una petita família.

 

A la homestay vaig estar 8 setmanes i va estar força bé. Les roommates eren una brasilenya i una japonesa i encara ens seguim veient del carinyo que ens tenim. Vaig ser molt afortunada de tenir-les a casa. Ara estic al centre a un pis compartit amb el meu espai privat i les meves coses i estic suuper contenta. He trobat una feina de matins i vaig combinant-ho amb les classes de tarda i molt bé!! Quan vaig arribar encara feia fred i bastanta pluja però ara ja és gairebé estiu i Vancouver a l'estiu és preciós.

 

Estic disfrutant de cada dia de sol com mai! I l'ambient que em rodeja em fa estar com a casa, tot i tenir-los ben lluny de mi! A l'agost ve la meva primera visita (la mare) i ja estic fent la compta enrere i planificant el seu viatge!!! Lo bo de Vancouver és que en poca distancia tens moltes coses a visitar, i la meva llista ja és força llarga!! Vaig acertar escollint aquesta destinació se'ns dubte, m'encanta tenir el mar i la naturalesa a prop. És una ciutat preciosa. I estic segura que serà una boníssima experiència i un "extra" important pel meu futur.

 

Aventures així s'han de viure una vegada a la vida, per descubrir-te a tu mateix, per adonar-te'n del que ets capaç de fer tu sol a l'altre punta del món i per crèixer, encara més, com a persona.

 

Laia


Trabajar en un parque de atracciones en Exeter


Travel Work - Trabajar en un parque de atracciones en Exeter Julio Fernández

Julio Fernández trabaja en un parque de atracciones inglés

Todo me va genial, esta experiencia esta siendo cien por cien positiva y las miles de cosas que estoy aprendiendo aquí y ahora no tienen precio.

 Por un lado, el trabajo esta yendo muy bien, estoy en el departamento de Rides and Attractions y estoy muy en contacto con los clientes cosa que he agradecido en todos los sentidos, tanto por el inglés que me ha hecho practicar como con la vergüenza que me ha hecho superar. Sin embargo después de dos meses trabajando en este departamento, estaba un poco agobiado con todo lo que implicaba Rides ( sobretodo aquello relativo a estar tan expuesto a la clientela, y además, la extrañeza y peculiaridad de algunos compañeros de trabajo) asique hablé con mis jefes para cambiara otro departamento y me han escuchado así que el martes 3 de mayo me mudo al departamento Food and Beverage para estar en la cocina. Con que… ¡la mar de contento!

También el trabajo me ha demostrado que sé trabajar con mucho estrés y que a pesar de la escasa experiencia que tengo, he podido superarlo y he recibido felicitaciones de los superiores. Las tres semanas de Easter fueron muy muy ajetreadas, con colas que daban la vuelta a la atracción y con todo y eso pude con ello. Por lo que me siento muy satisfecho.

Por otro lado, la casa esta correcta, los primeros días fueron un poco complicados por aquello de las costumbres de aquí y las manías de cada uno pero poco a poco me fui adaptando a todo. Practico bastante el inglés y eso es lo que importa.  Stany, la compañera de piso, es GENIAL y tenemos conversaciones en ingles que pueden llegar a durar 4 horas así que fenomenal. 

Hasta aquí mi valoración de estos dos meses en UK. 

Julio Fernández 


Nil se ha enamorado de Exeter


Travel Work - Nil se ha enamorado de Exeter Nil

Programa internacional en Devon

Nil ha realizado una experiencia internacional en una empresa de Devon que reivindica la zona como motor económico. Exeter tiene los ingredientes para hacer convertirse en el nuevo Silicon Valley europeo. El suroeste de Inglaterra combina la innovación y la tecnología de excelencia, una gran mezcla de universidades tanto con enfoque académico y de riesgo y una reputación establecida en la atracción de empresas líderes en tecnología al tiempo que proporciona una gran incubación y apoyo a las empresas.
 
Este es el mensaje que nos ha mandado Nil: 
 
Compartir lo que te gusta partiendo desde cero, en un lugar completamente nuevo. Países y culturas diferentes trabajando conjuntamente, todo es conocimiento. Experiencia recomendable 100% , guardaré un gran recuerdo de Exeter y su gente.
 
Nil
 


Una experiencia laboral en Inglaterra, perfecta para mejorar el inglés


Paula Carbonell, Travel Work, trabajo inglaterra, trabajo extranjero Paula Carbonell

Paula está trabajando en Exeter

Hola Travel Work
 
La verdad que por aquí todo genial. En el trabajo encantada, aprendiendo muchísimo, con gente muy profesional... En la casa también, me llevo de maravilla con la madre y con su hijo, son un verdadero encanto. Y Exeter en general es fantástico, la gente encantadora, siempre dispuesta a ayudarte. Un ambiente muy tranquilo.
 
La gente de vuestra oficina  son un amor también, se preocupan por ti, te cuidan, te preguntan... voy cada miércoles a las reuniones que hacemos aquí en Exeter y los jueves que nos reunimos todos en Torquay hacemos actividades muy entretenidas que ayuda también a conocer mejor a otros estudiante que están aquí.
 
Desde el primer día me sentí genial, la gente me aceptó súper bien e hice planes desde el primer fin de semana. Así, que todo maravilloso la verdad, no me puedo quejar!
 
Estoy mejorando un montón el inglés. Es impresionante la manera en que va aprendiendo sin darte cuenta. De repente te sorprendes teniendo una conversación en inglés, cosa que hace un mes me parecía impensable. Y en el trabajo cada día hago cosas mas interesantes. Empecé con lo básico y ahora que ya he mejorado (en idioma y habilidades) me ponen tareas más complicadas.
 
Creo que no podía haber elegido mejor Eva, es una experiencia impresionante.
 
Muchas gracias y un abrazo muy fuerte!!!!
Estamos en contacto!!


Anterior página página 1 página 2 página 3 página 4 página 5 página 6 página 7 página 8 página 9 página 10 página 11 página 12 página 13 página 14 página 15 página 16 página 17 Siguiente página