Instagram de Travel Work Linkedin de Travel Work Youtube de Travel Work Blog de Travel Work Travel Work en Twitter Travel Work en Facebook
español   |   english
Travel Work - Experiencia Laboral en el Mundo

¿quieres hacer prácticas o trabajar en el extranjero?

+34 93 414 07 25 Atención de 9h a 15h, o escribe a: info@travel-work.com

Testimonios de viajeros

Travel Work - Lupa Buscar Limpiar
En Lluís treballa de cuiner a Londres


Travel Work - En Lluís treballa de cuiner a Londres Lluís

Programa de feina a Londres

En Lluís, després de demanar-nos un lloc de feina a un restaurant, ens ha enviat aquest e-mail des de Londres, on actualment treballa de cuiner a un restaurant.  Ara viu a una casa compartida amb altres joves internacionals.

 

Després de realitzar aquest programa de feina a Anglaterra, ja està pensant en començar un altre programa amb nosaltres. Això és el que ens diu: 

 

Hola Travel Work;

Per aquí va molt bé, la veritat.  Al final estic de cuiner en el restaurant i va molt bé la cosa!

Pel futur mintereseria que em diguéssiu quant podem parlar via Skipe o el que sigui i comencem a mirar per Xina. Gràcies!

 

Lluís


Experiencia laboral en UK


Travel Work - Experiencia laboral en UK Darlin

Darlin trabaja en un hotel de Inglaterra

Estoy haciendo de camarera en el restaurante de un hotel y hago habitaciones tambien.Trabajo según la ocupación en el hotel, y suelo trabajar de mañanas y luego por la tarde, pero depende si hay gente en el restaurante. Regularmente entro a las 7:45 hasta que acabe .
 
Vivo en el mismo hotel donde trabajo, en una habitación equipada con todo  (cama matrimonio, lavabo incluido, mesa con dos silla, armario y TV. Ahh y una ventana q da al campo donde veo las ovejas todos los dias y las tipicas casa con su tejado de pizarra!! Precioso!!)
 
De comer puedo hacerme lo que quiera, lo único es q al mediodia no se suele comer plato fuerte pero en la noche la dueña siempre hace un manjar . En lafamilia son majisimos, Tienen gemelas y un perro! El esposo de ella fue jugador profesional de futbol y me tratan estupendo y tengo la suerte que ella es chef y me asegura comer bien jejjejej !!
 
Estoy ya en mi nuevo hogar!! Muy contenta, me fue a recoger el esposo de la dueña del hotel. Lo único malo es que mi vuelo se retraso casi tres horas y me supo fatal por el señor!! Pero por lo de mas todo genial!! Muy contenta!!
 
Un abrazo
 
Darlin 


¡4 semanas de curso y después a trabajar!


Travel Work - ¡4 semanas de curso y después a trabajar! Marian Gimón

Marian realiza el programa de trabajo en un parque de atracciones de Exeter, Devon

Hola Travel Work, 

Estoy muy contenta con absolutamente TODO. El mes en Bournemouth fue genial para coger el ritmo! Las clases me vinieron de lujo para soltarme con el inglés. Además, aprendí mucho en muy poco tiempo. La familia que me tocó fué perfecta, las compañeras de casa todas internacionales, mi habitación (con baño dentro ;)), la ciudad, hasta el tiempo me acompañó: solazo cada día.
 
Ahora voy a cumplir mi segundo mes en Inglaterra, pero ya en Exeter. El cambio fue duro, volver a acostumbrarse a todo otra vez, pero en una semana ya estaba adaptada. Mi nueva casa la cual comparto con Julie, una señora encantadora, su hijo Richard de 25 años y Dalsy, el gatito, nuevos amigos y nuevas expereriencias. 

Trabajo en un parque de atracciones, en el departamento de Food & Beverage. El horario me parece muy bueno ya que el parque abre a las 10h y cierra a las 17h. Solemos tener dos días de descanso y el horario te permite disfrutar de la ciudad. Estamos trabajando entre 30 y 35h a la semana, aunque creo que poco a poco se irán incrementando con la llegada del buen tiempo.

A mí me parece un lujo estar aprendiendo inglés mientras te pagan y ves a famílias felices todo el día. Este trabajo me permite financiarme la estancia y quizás hasta ahorrar alguna cosita. No tiene nada que ver con mi vida real en España y el hecho de que sea tan distinta, hace que disfrute de cada instante al máximo. Cada día aprendo cosas, no sólo inglés!
 
Sólo me queda dar las gracias a Travel Work por hacer fácil la aventura. 
 
Saludos

Marian Gimón

 


L'Àuria fa pràctiques al departament de Marketing d'una multinacional a illa Maurici


Travel Work - L'Àuria fa pràctiques al departament de Marketing d'una multinacional a illa Maurici Auria

Fent pràctiques d'assistant del Brand Manager d'una gran empresa d'importació d'aliments

Hola Travel Work!
 
El dijous ja va arribar el primer company i ara ja estic acompanyada i es millor, a la casa estic molt bé, a la feina he conegut a molta gent, la veritat es que em tenen molt mimada.
 
De moment faig feina bàsica, però puc preveure que aprendré molt. L'empresa és una de les més bones de tota l'illa, per això hauré de treballar molt, però també té el punt positiu que aprendré molt.
 
Respecte el finde, hem fet un grup molt gran amb els catalans i tots els holandesos, o sigui que genial. 
 
Anem comentant i moltes gracies!
 
Una abraçada,
 
Àuria


La Lara està fent pràctiques a illa Maurici, ens ho explica!


Travel Work - La Lara està fent pràctiques a illa Maurici, ens ho explica! Lara

Hola Travel Work, com esteu? 
 
Per Mauricio va tot bé, molt contenta amb les pràctiques la veritat .Tinc molta feina a fer amb l'anglès...
 
A l'empresa ara estic amb tot el tema de contractes, actualizant totes les promocions, els canvis de condicions... portant també tot el tema d'uniformes, organizant events que fa l'empresa...i de cara a nous projectes haig de crear una enquesta sobre la satisfacció dels treballadors per tal d'analitzar el "turnover" que hi ha actualment, crear també una nova metodologia d'entrevista i alguns petits projectes més. 
 
Gràcies i fins aviat!
 
Lara


La Diana ens explica com han anat les seves pràctiques a Torquay


Travel Work - La Diana ens explica com han anat les seves pràctiques a Torquay Diana Currius

Diana: L'experiència viscuda a Devon ha estat increible

Al principi no sabia ben bé què em trobaria però un cop he tornat faig un balanç molt positiu!
 
Pel que fa a la família estic molt contenta perquè m'ha ajudat molt a millorar el meu nivell d'anglès en tot moment i he tingut una relació molt bona fins el punt que crec que serà una amistat per tota la vida. A la família em van donar molta llibertat i en cap moment em van possar límits de res i em vaig sentir com si fos una membre més de la família. 
 
Pel que fa a la feina, vaig estar treballant a Torquay. L'ambient de treball és molt agradable i he tingut molt bona relació amb totes les persones amb les que he treballat. La meva feina consistia en ajudar la directora a la recepció en tasques d'informàtica, atenció telefònica... i els divendres vaig estar ajudant a la organitzadora d'esdeveniments amb el tema dels casaments i diferents esdeveniments que es feien cada cap de setmana. Treballar allà m'ha permès crèixer a nivell professional i a nivell personal a través dels valors humans que tenen els voluntaris i les persones que treballen amb persones amb necessitats especials.
 
Per acabar destacar que he conegut persones genials de diferents nacionalitats (alemanys, italians i francesos) amb els quals he passat molts bons moments! Agrair també el paper dels coordinadors locals que cada dimarts i dijous es preocupaven per si estava tot bé! 
 
Moltes gràcies i ara preparant el nou programa de pràctiques per anar 6 mesos a Illa Maurici 
 
Una abraçada, gràcies i bones festes!
 
Diana


Pràctiques d'arquitectura i ADE a Anglaterra


Travel Work - Pràctiques d'arquitectura i ADE a Anglaterra Ricard Riu

En Ricard ha estat 6 mesos fent pràctiques a Torquay, Devon

L'estada a Torquay està sent una gran experiència. Des de que vaig arribar el juliol he visitat molts llocs i he pogut conèixer gent d'altres paisos, especialment italians, alemanys i alguns espanyols. Al principi va ser un no parar i així practicament tot l'estiu. A partir del setembre ja vaig començar a reduir el ritme de sortides  però sempre hi han coses a fer i gent amb qui quedar.
 
Cada setmana tenim meetings, un dimarts on quedem tots per fer un beure i conèixer la gent nova que arriba cada setmana i el dijous fem una activitat, la qual va canviat cada setmana (des d'anar al zoo fins a anar al cinema o a la bolera entre altres). D'aquesta manera una via més per poder millorar el teu anglès.
 
En aquests 4 mesos que porto aquí el meu nivell ha millorat però encara necesito millorar-lo més. A la casa estic ben tranquil, en el meu cas estic en una casa amb dues plantes. A la planta baixa estem els estudiants i la familia es troba al primer pis, d'aquesta manera tens més llibertat, pero això no és igual en tots el casos. Respecte la feina, estic en un despatx d'arquitectura. La feina que estic realitzant és interessant i poc a poc et vas implicant en els diferents projectes en els que participen. Vull destacar que vem anar a un meeting a Cornwall durant 3 dies i a una exposició de construccio a Exeter les quals van ser molt interessants.  
 
Gràcies per aquesta oportunitat!!!!
 
Ricard


Neil and Aleix in Beijing


Travel Work - Neil and Aleix in Beijing Neil

We decided to travel from Barcelona to Beijing for a new change in our lives. There we started working at the Food and beverage department at the CHPA Hotel, the hotel his very amiable offering us an apartment, food and also a little pay.
 
This Sunday we´ll start the Chinese course at the University and from our last 2 weeks we can speak a few phrases in Chinese. We just visited the Forbidden City, the Tiananmen Square and some temples near the centre of Beijing. We yet have to see a lot of different things from Beijing like the Lama temple or the Great Wall and also other cities of China, as we would like to see Shanghai.
 
Me, Neil and Aleix are working on a assistant manager internship at the restaurant of the hotel with our co-worker Henry. We must do completely of different things from serving at the breakfast lunch, to help the staff including helping the no-speaking Chinese guests.
 
We´ll stay for six months  but we haven´t yet arrived at our first month and we are happy to about this new shift from our lives, who knows if we would stay longer than we first thought


16 años después de su experiencia con Travel Work


Travel Work - 16 años después de su experiencia con Travel Work Raquel Redo

Raquel ha enviado este texto a la directora Eva Sabater

Hola Eva,

Aprovechando la reciente newsletter que he recibido, no he podido resistir la tentación de escribirte. Hace muchos muchos años yo me fui a Londres a través de tu empresa. Por aquel entonces no había demasiadas empresas que hicieran lo que tu hacías, pero muchos tuvimos la suerte de buscar y encontrarte. En unas dos semanas celebraré mis 16 años desde que volví de Inglaterra con Travelwork.

 

Aún conservo muchos amigos de esa época, cosa nada fácil considerando que no había por entonces móviles y el uso del correo electrónico era cuasi inexistente. Ahora vivo en China, Beijing, algo que sé que sería impensable sin la experiencia de trabajar fuera en una época que no se hacía y de, además, aprender inglés. Simplemente quería felicitarte por continuar aquí tantos años más tarde. En mi caso, la experiencia que viví trabajando en el Aeropuerto de HW cambió el curso de mi vida para siempre.

 

Aún tantos años más tarde lo considero un punto de inflexión en mi formación como persona. Sé que si nos cruzamos por la calle no sería capaz de reconocerte, pero igualmente te quiero dar las GRACIAS…así …. ¡en letras enormes!, por haber influido de una manera tan grande en todo lo bueno que me ha venido a raíz de aquella experiencia.

 

Un abrazo muy grande,

 

Raquel 


Chiara ha hecho prácticas profesionales en Mauricio


Travel Work - Chiara ha hecho prácticas profesionales en Mauricio Chiara

Prácticas en una galería de arte en Mauricio

Bon dia Travel Work!
 
Ja fa tot just una setmana que vaig tornar de Maurici, i tenia pendent escriure-us. 
 
Aquesta experiència ha estat súper enriquidora per mi, he tornat sent una Chiara diferent perquè m'ha servit per coneixe'm millor a mi mateixa i guanyar experiència tant a nivell professional com a nivell personal. 
 
Estic molt contenta perquè ara ja no tinc por de parlar en anglès, la veritat que he millorat moltíssim ja que les 24 hores del dia parlava en anglès a la feina i amb els meus amics. Així que ara m'he proposat continuar estudiant anglès o qui sap, potser marxar altre cop amb Travel Work! hahaha
 
Gràcies per donar-me aquesta oportunitat, l'he aprofitat al màxim en tots els sentits! 
 
Aquí adjunto dues fotografies del millor de la illa: l'aigua i les postes de sol! 
 
 
Una abraçada, 
 
Chiara


Anterior página página 1 página 2 página 3 página 4 página 5 página 6 página 7 página 8 página 9 página 10 página 11 página 12 página 13 página 14 página 15 página 16 página 17 Siguiente página