Instagram de Travel Work Linkedin de Travel Work Youtube de Travel Work Blog de Travel Work Travel Work en Twitter Travel Work en Facebook
español   |   english
Travel Work - Experiencia Laboral en el Mundo

¿Quieres aprender idiomas en el extranjero?

+34 93 414 07 25 Atención de 9h a 15h, o escribe a: info@travel-work.com

Testimonios de viajeros

Travel Work - Lupa Buscar Limpiar
La Pilar està fent pràctiques a Itàlia


Travel Work - La Pilar està fent pràctiques a Itàlia Pilar da Pena

 
Bon dia Eva!
 
Sí, de moment tot bastant bé (a part de molta calor). Amb la família bé, la gent que he conegut molt bé i la gent de la oficina de travel work a italia molt correctes.
 
En quant a la feina faig de 9:00-13:00 i de 14:30-18:30. Estem fent un projecte d'una escola juntament amb els dos arquitectes, un de I. i un de l'Studio R., de moment bé!!
 
Merci! Estem en contacte!!
 
Pilar


A Jaipur amb el programa de voluntariat de Travel Work


Travel Work - A Jaipur amb el programa de voluntariat de Travel Work Sara Casas

La Sara està vivint una experiència internacional a l'Índia

La Sara C. està fent el programa de pràctiques de Travel Work a la Índia i ens ha enviat un missatge explicant com prova el dia a dia:
 
El coordinador està aqui al mateix hostal amb cinc responsables més. Tots són molt cuidadosos i estan pendents de nosaltres amb tot. A l'habitacio som quatre. Una d'austràlia, l'altre de Florida i la última de Canada. Hi ha gent de tot el món però espanyols encara no n'he vist cap. Hi ha un noi de Bogotà però no coincidim gaire pels horaris. A l'escola és molt interessant veure com els nens petits progressen i també les dones grans.
 
Les activitats que fem son molt xules i avui anem a Pushkar que és al desert! Hem estat fent un tour per Jaipur amb altres voluntaris més per conèixer la ciutat, cultura, tradicions... La nit de dijous a divendres vem marxar a Pushkar per fer una excursio amb camells i vem dormir en unes tendes de campanya que ens havien preparat!!
 
De moment tot va perfecte!!
 
Sara C.


Classes d'anglès a Anglaterra


Travel Work - Classes d'anglès a Anglaterra Paula Morillas

La Paula està fent classes d'anglès a Anglaterra

Hola Travel Work, us volia escriure ahir i al final hem vaig oblidar
 
La familia molt bé,  visc amb tres noies més i són molt bones,  m, ajuden molt
 
Ahir vaig començar la, escola i només son 4 al la classe aixi que perfecto i el professors molt bé també.
 
Estic molt contenta, 
 
Paula Morillas


Unes pràctiques professionals internacionals poden marcar el teu futur


Travel Work - Unes pràctiques professionals internacionals poden marcar el teu futur Ivan Pacheco

L'Ivan ens explica les seves pràctiques a un laboratori anglès

Hola  Travel Work,
 
Ja fa gairebé dos anys que vaig marxar a realitzar una estada de 5 setmanes a un laboratori de control d’aliments a Devon. 
 
Durant la meva estada, com és lògic, vaig millorar notablement el meu nivell d’anglès. Sobretot a l’hora de comunicar-me, vaig acabar entenent sense problemes el famós accent britànic! A l’arribar tenia un nivell B2 alt i vaig tornar a Catalunya amb un C1. D’altra banda, compartir espai de feina amb més persones vaig millorar la meva forma de treballar en grup i a aprendre a utilitzar alguns aparells de laboratori. 
 
Pel que fa el dia a dia, vivia a Torquay i treballava a Newtton Abbot. Tot i que tenia la feina a aproximadament 40 minuts en bus, valia la pena perquè a Torquay hi havia molts més estudiants en pràctiques i molta més vida social. A més a més la host family era molt agradable i cuinaven molt bé. I com que també vivia amb altres estudiants que feien pràctiques, no hi havia cap nit on no tingués plans per fer!
 
Valoro molt positivament tota aquesta experiència personal i professional. Cal dir que el fet de realitzar aquestes pràctiques al final m’ha servit per obtenir una beca per estudiar un màster de química a París, ja que ha sigut un tret diferencial per sobresortir entre els altres candidats. 
 
Per tant és una experiència que recomanaria a tothom que vulgui millorar el seu anglès i obtenir experiència professional.
 
Iván


Testimonio de prácticas y trabajo en el sur de Inglaterra


Travel Work - Testimonio de prácticas y trabajo en el sur de Inglaterra Sandra

Una experiencia de trabajo en Torquay, Devon

Hola Travel Work
 
Por aqui va todo genial, estamos ahora en un festival de cerveza y nos hemos acordado de lo bien que nos habéis tratado! El trabajo y la familia genial, estamos muy agradecidos!
 
Os mandamos recuerdos Juan, Irene, Oriol y yo (saludos y besos de su parte)
 
Besazos. 
 
Sandra


Guanyes diners, pots viatjar i coneixes gent nova


Travel Work - Guanyes diners, pots viatjar i coneixes gent nova Pol Lozano

En Pol ens explica la seva experiència de feina a Anglaterra

Hola Travel Work,
 
De moment tinc pensat quedar-me entre un i dos anys aquí a Anglaterra. Treballo en un restaurant entre 25 i 30 hores setmanals i guanyo entre 700 i 800 lliures al mes la qual cosa ja és suficient per pagar-me totes les despeses - el lloguer surt a 300 lliures mensuals-.
 
En un principi et sents insegur però després descobreixes que al sector serveis es força fàcil la feina i comunicar-se amb els clients i amb un B1 ja no hauries de tenir cap problema. I si no t'agrada la feina en pots buscar una altre i aquí es troba ràpid- una noia espanyola que portava dos anys ja va començar de cangur, després Mcdonalds i ara  ja esta treballant  al magatzem de Zara de Bournemouth.
 
Pel que fa l'experiència la recomano a tothom. Fas diners, pots viatjar- feia anys que no viatjava tant- i coneixes gent d'alemanya, txèquia, eslovàquia, sudamèrica, anglesos... i cada dia tens alguna anècdota per explicar (sempre em trobo guineus de camí a casa de nit) . L'idioma ha millorat moltissim i he fet més en set mesos aquí que en els darrers 4 anys. Ara miro sèries en anglès subtitulades en anglès i llegeixo força llibres d'història en anglès cosa que no havia fet mai a Catalunya i dubto que hagúes fet mai. 
 
Vaig tornar una setmana a Catalunya i vaig veure que només s'apren un idioma viatjant i no d'acadèmies ja que al no estar exposat tot el día en anglès et limita molt. Avui he estat a un poble del costat Blandford- i he parlat amb algunes persones grans i sumant mica en mica quan torni espero arribar a un nivell d'anglès C1.
 
L'únic que s'anyora és el sol de Catalunya, però al final t'hi acostumes. 
 
Moltes gràcies per tot
 
Atentament 
 
Pol Lorenzo


Aldric, nominado a ser el mejor Food and Beverage assistant


Travel Work - Aldric, nominado a ser el mejor Food and Beverage assistant Aldric García

Este joven de Barcelona se está haciendo camino en la ciudad de Exeter, Devon

¿Qué tal?
 
Estuve por Barcelona de vacaciones por Semana Santa, unas dos semanitas, lo pasé muy bien ya que echaba mucho de menos a los míos, como es normal. Mucho tiempo lejos de casa se nota. No es fácil la vida aquí, pero pese a ello, sigo con las mismas ganas que con las que llegué.
 
Tengo clases hasta junio, pues es el compromiso que tengo con la escuela de inglés, a la que llevo yendo dos días por semana, tres horitas, desde este septiembre pasado, a parte de que sigo muy contento por aquí, pues Exeter es una ciudad preciosa, llena de historia, tranquila y multicultural.
 
Por el hotel, sigo muy contento. No sé si te comenté que estuve a las puertas de promocionar para "Breakfast Manager", un cargo muy importante dentro de la estructura del hotel. Finalmente, después de una entrevista larga, larga entrevista, no pudo ser, pues se requería de un nivel muy fluido y alto de inglés. De todos modos, para mí fue todo un éxito optar al mismo, como así expuse a mi entrevistador, nada más empezar la misma.
 
Esto es una locura, pues hace cosa de unas semanas, la adjunta de dirección, me comentó, con inquietud y alegría, y durante un largo tiempo de parrafada (no pude entenderlo todo), que por medio de un importante cliente del hotel, que al parecer quedó muy satisfecho con mis servicios, haciéndolo constar por escrito, no sé cómo va el tema exactamente, pero estoy nominado para optar al premio como mejor servicio o "Food and Beverage assistant" de la ciudad, representando así al hotel de esta manera. Según me comentó, esto es muy importante para el hotel, sobretodo ahora, cuando la ciudad está en plena competición por decidir cuál es el mejor hotel de la ciudad. De momento somos el tercero, según las estadísticas.
 
Por otra parte, recibí un inesperado pero muy agradable correo de uno de los altos "managers" de mi antiguo trabajo en esta ciudad, con los que sigo manteniendo el contacto (ahora la presidenta de la empresa se ha jubilado, dejando paso a otro "General Manager"),  comentándome si quería promocionar para "Assistant Manager" o segundo en la primera empresa en la que trabajé, nada más llegar a la ciudad, después del maravilloso e inolvidable mes de estudio en la academia en Bournemouth. 
 
Todo bien, con muchas ganas de seguir dando lo mejor de mí, tanto en mi trabajo, como en mi inglés.
 
Espero que estéis bien, que todo vaya bien. Da recuerdo a todo el equipo de mi parte.
 
Seguimos el contacto para cualquier cosa.
 
Gracias por vuestra atención.
 
Un saludo,
 
Aldric García


En Miquel s'ha quedat a treballar a Anglaterra


Travel Work - En Miquel s'ha quedat a treballar a Anglaterra Miquel Rierola

Després d'unes pràctiques a Devon en Miquel ha aconseguit quedar-se a treballar a Anglaterra

Hola Travel Work
 
Els de la meva feina, un cop acabada la meva work experience, se'm van voler quedar per una temporada més. Estic encantat amb la zona de Devon, la feina i tot em general. He tingut la sort de conèixer molt bona gent, he fet molt bons amics i pel que fa la feina... he guanyat molt bones experiències treballant en aquesta multinacional i al final he tingut la gran sort de poder-me quedar a treballar amb ells. Què puc demanar més?
 
Tot ha anat molt bé, vaig acabar fa una setmana i ara estic treballant aquí, on em quedaré per una temporada més. En general estic molt content de tot. La familia i els tutors van anar molt bé, sense cap problema. Us vull agraïr tot el suport donat en aquest periode.
 
Atentament,
 
Miquel Rierola


Més que una experiència laboral!


Travel Work - Més que una experiència laboral! Adriana Tomás

L'Adriana ha fet el programa de feina a Viena i ens explica la seva experiència

Ja farà uns mesos que he tornat de realitzar la meva experiència laboral a Viena. Vaig treballar en un restaurant bastant turístic i molt molt típic d’Àustria (menjar i beguda) on m’havia de quedar en principi 6 mesos, però em van allargar el contracte i al final m’hi vaig estar un any. L’ambient de treball era molt bo, és cert que a vegades hi havia moments d’estrès o de falta de comunicació per petits problemes de l'idioma, però la gent que hi treballa és molt agradable i sempre t’ajuden en tot. Em vaig sentir molt còmode i vaig aprendre molt, sobretot a desenvolupar-me amb l’alemany.
 
A part de treballar també feia cursos d’alemany per tal de sentir-me més còmode amb l’idioma i millorar-lo. La veritat és que va ser una experiència espectacular, la ciutat t’enamora cada dia, i sigui quina sigui l’època de l’any hi ha racons que sempre et sorprenen, activitats a fer, mercats, música en viu… És una ciutat plena de vida i amb molt ambient juvenil.
 
La gent que vaig conèixer allà és gent molt maca, tant els de l'entorn laboral com en els diversos cursos d'alemany i els Tàndems (converses en alemany-espanyol) que vaig fer. També els companys de pis em van ajudar molt a integrar-me. Va ser un any ple de noves experiències, descubriments i aprenentatge que m’ha servit molt. 
 
Se’ns dubte és una experiència que tornaria a repetir i la recomano a tothom perquè val molt la pena.
 
Adriana 


De prácticas en Londres


Travel Work - De prácticas en Londres Anna Pardos

Anna está haciendo prácticas de arquitectura en Londres

Hola Travel Work,
 
Desde el día aquel que llamé que quiero enviar un mensaje para deciros como me va todo, pero casi nunca encuentro el momento!.

Por aquí todo muy bien, la residencia perfecto con las compañeras de apartamento,  son muy bonitas. Este fin de semana vienen unas amigas de Barcelona a visitarme ya! jeje, y las prácticas también muy bien! Es un ambiente muy familiar y el jefe es muy simpático. Hay dos españoles, una griega, dos italianos y los dos jefes. Siempre hablamos en inglés y a la hora de hablar creo que he mejorado bastante.
 
En cuanto las tareas, las primeras semanas estuve haciendo unos renders de un mobiliario y ahora hemos comenzado con la investigación con dos compañeros más sobre una marca de bicicletas, porque tendremos que diseñar una tienda, diseño comercial (lo que me gusta) Eso si, casi cada día hacemos meetings con los dos jefes y muy bien les enseñamos lo que hemos ido haciendo durante el día y nos revisan y marcan las tareas que tenemos que ir haciendo.
 
Estas pequeñas reuniones informales también me van muy bien para aprender más inglés. Cuando pase las fotos que tengo del móvil al ordenador os pasaré algunas para que veáis la residencia y todo.
 
Una abrazo!!
 
Anna


Anterior página página 1 página 2 página 3 página 4 página 5 página 6 página 7 página 8 página 9 página 10 página 11 página 12 página 13 página 14 página 15 página 16 página 17 Siguiente página