Instagram de Travel Work Linkedin de Travel Work Youtube de Travel Work Blog de Travel Work Travel Work en Twitter Travel Work en Facebook
español   |   english
Travel Work - Experiencia Laboral en el Mundo

¿quieres hacer prácticas o trabajar en el extranjero?

+34 93 414 07 25 Atención de 9h a 15h, o escribe a: info@travel-work.com

Testimonios de viajeros

Travel Work - Lupa Buscar Limpiar
La Raquel ha començat unes pràctiques professionals a Londres, ens ho explica!


Travel Work - La Raquel ha començat unes pràctiques professionals a Londres, ens ho explica! Raquel Sánchez

De pràctiques a Londres, Regne Unit

Hola! 
 
De moment tot molt bé per Londres. Com em vas dir és una filosofia de vida totalment diferent a Espanya i també de Torquay, pero m'hi he adaptat prou bé. 
 
A la residència hi estic agust, la gent que he trobat és simpatica i sempre hi ha plan per visitar diferentes parts de Londres. A més tots son de diferents països, francesos, italians, russes, etc, i poquíssims espanyols, cosa que és positiu perquè sempre parlem en anglès. 
 
Referent a la feina, hi estic comode, son 6 advocats en total que cadascú tracta un dret diferent. Son agradables i atents amb mi. Aquesta primera setmana he estat a l'oficina llegint diferents casos de civil, penal, etc, i també he fet alguna demanda. M'han anat explicant com funciona el dret aquí en relació alguns dels casos que estan tractant actualment.
 
També vaig anar a la post office, i ajudant a una de les advocades que tracta "inmigration law", una branca del dret molt interessant que és molt comú aquí. I em van dir que d'aquí en endavant, quan un dels advocats tingués judicis aniria amb ells a la Crown and County Court, per aprendre els procediments judicials que utilizen a Englaterra, que ho trobo molt interessant. 
 
Gracies per preguntar. Seguim en contacte. 
 
Records,
Raquel Sanchez  


La Laia a la Rivera Anglesa


Travel Work - La Laia a la Rivera Anglesa Laia Forés

Una bonica història d'amor i superació, Devon

Si hagués de definir el que ha significat Travel Work a la meva vida, diria que no només va ser una experiència més, sinó que va suposar un gran canvi, un dels millors de la meva vida. 
 
Feia ja anys que em plantejava l’idea de marxar a l’estranger, però no hi havia cap intermediari que em transmetés la confiança que em van transmetre l’Eva i el seu equip, així que vaig decidir marxar de pràctiques al sud d’Anglaterra durant dos mesos a millorar la meva experiència laboral i el meu anglès en l’àmbit en el qual em vull dedicar en un futur, el de la discapacitat. 
 
Vaig ser escollida al millor lloc de pràctiques que podria haver-me tocat, en una organització de nens amb tota mena de discapacitats físiques i mentals, que em van permetre millorar moltíssim el meu anglès, ja que la seva parla és molt més complexa d’entendre i, per altra banda, també havia de realitzar tasques d’administració que em van permetre avançar amb l’escriptura i el vocabulari. 
 
En quant a la família, diria que en aquella zona la gent en general, es molt amable i molt propera, i la família també ho va ser. Al principi, tenia una mica de por pel menjar, però va tocar-me una dona amb molta traça per la cuina i vaig menjar de valent durant la meva estància. 
 
També, vaig fer molts amics i vam formar un grup molt bonic que sempre anava d’un lloc a l’altre visitant tota la Rivera Anglesa que en la meva opinió, molt bonica amb uns grans paisatges. 
 
I sens dubte, aquest viatge va marcar un abans i un després a la meva vida, ja que després d’haver estat anys malalta d’un tumor a la columna, em va donar la confiança per demostrar-me que sempre hi ha cames per descobrir, per viatjar, i que sempre hi hauran persones que t’ajudaran a fer-ho més fàcil. 
 
Aquest any, he decidit marxar dos mesos a Viena, a fer unes pràctiques en un àmbit més d’atenció al públic, per millorar encara més el meu anglès, i fer un curs d’alemany, per començar a aprendre un altre idioma, acompanyada del noi que fa un any va aconseguir enamorar-me a la bonica Rivera Anglesa. 
 
 
Laia Forés Castellví
Devon 2013-Viena 2014 
 


Els primers dies de la Judith X. a Bournemouth


Travel Work - Els primers dies de la Judith X. a Bournemouth Judith X

Testimoni de la Judith a UK

Hola travelworker's!
 
Estic a Anglaterra i està sent una experiència inoblidable, porto aquí tot just una setmana i m'està encantant!! diria que passaran molt ràpid aquestes dos setmanes que queden!! jaja
 
Amb la família super super bé!! Són super macos i molt agradables, hem tracten super bé! I a l'escola també molt bé. He conegut a molta gent nova.
Aquest cap de setmana vaig anar a visitar Londres, on vaig veure la Reina, ja que era el dia que celebra el seu aniversari fictici, ja que el seu aniversari realment és a l'abril però aquí per aquella època no fa bon temps i va decidir celebrar-lo dos cops. A part de moltes altres coses jaja.
 
Això el dissabte, i el diumenge vaig anar a visitar la costa juràssica de Dorset & est de Devon. Es preciosa!! I he conegut a una noia que es geòloga, i varem anar les dos, varem gaudir com nenes petites!
 
I la setmana tampoc a donat per més, aprofitant el màxim totes les coses que fa l'escola com les quedades al pub els dimecres a la nit o la pel·lícula el dimarts al vespre.
 
Lo únic que encara no m'he acostumat és als horaris, que això de sopar a les sis de la tarda costa... però per lo demés perfecte!
 
Judith. 


L'Adrià ja ha arribat a Illa Maurici


Travel Work - L'Adrià ja ha arribat a Illa Maurici Adrià G.

Ens explica la seva experiència en primera persona!

Bona tarda,
 
Aquest cap de setmana ha estat genial per aquí a Mauricio, ja tinc un grup de 15 persones que son genials!! la majoria son holandesos pero també hi ha alemanys, danesos, rusos i un noi de Bahrein. A més a més, al grup també hi han 3 noies mauricianes que són molt agradables i ens ajuden molt.
 
Demà ja començaré a treballar.
 
T'adjunto unes quantes fotos que he fet aquest dies perquè vegis lo bé que estic.
 
Moltes gracies per tot.
 
Adrià 


Bournemouth y Devon, una combinación perfecta


Travel Work - Bournemouth y Devon, una combinación perfecta Aldric Garcia

Hice un mes de clases en Bournemouth y ahora estoy trabajando en Devon.

Sería complicado describir con palabras mi experiencia en Bourmouth. Durante un mes, disfruté de los encantos de una ciudad preciosa, repleta de historia. Aprendí  muchísimo inglés, tanto en la escuela, como con la familia con quien vivía, además de hacer muy buenos amigos de todas las nacionalidades posibles. Con ellos, disfruté al máximo de todas las actividades culturales y lúdicas que ofrece, tanto la escuela, como la ciudad. Para mí, ésta fue una experiencia, sencillamente inolvidable.
 
¡Ahora estoy trabajando en Devon, pronto os contaré cómo va todo! 


Andrea, Londres - China - Barcelona


Travel Work - Andrea, Londres - China - Barcelona Andrea Rodés

Una trotamundos con origen en TRAVEL WORK

Me llamo Andrea Rodés y participé en un programa Travelwork en el año 2000, durante los meses de verano. En ese momento estudiaba Administración y Dirección de Empresas en ESADE pero me gustaba mucho el arte, así que había decidido que cuando me licenciase me dedicaría a temas de gestión cultural. Le pedí a Eva que me buscara unas prácticas de trabajo en una galería de Arte en Londres para familiarizarme con el sector y ver si me interesaba de verdad lo del arte. Y así fue. Acabé en una galería del centro de Londres, muy cerca de Picaddilly Street, y justo delante de Christies. Fue una experiencia muy interesante, no sólo para entender el negocio del arte, sino para comprender mejor la sociedad británica, en especial, la alta sociedad británica!
 
Cinco años después regresé a Londres para estudiar Historia del Arte en una de las mejores universidades de arte de Europa, el Courtauld Institute of ART, y a pesar de que me costó tres años que me aceptasen, estoy segura de que mi experiencia laboral en la galería fue un factor a favor.  Trabajar en la galería de arte no sólo me ha servido a nivel académico y profesional, También me inspiró para escribir mi primer proyecto de libro (he acabado siendo periodista), basado en mis experiencias de becaria por el mundo. El libro no se ha llegado a publicar aún, pero el borrador gustó mucho a quién sería mi editor (Destino) de los próximos libros. En el año 2007 me marché a vivir a China como corresponsal del diario Público, y en 2008 publiqué Por China con Palillos (Destino), un recopilatorio de crónicas de viaje y gastronomía para conocer mejor la sociedad china. El año 2012, tras mi vuelta de China a Barcelona, publiqué mi primera novela, Lluny de Pequín (Editorial Columna), la historia de una chica medio catalana, medio china, que es enviada por su empresa a trabajar a China. La estancia en Pequín le hará perder los prejuicios que tenía contra su país de origen y descubrir un país fascinante. La verdad es que si yo ahora tuviera 10 años menos, no me lo pensaría, le pediría a Travel Work que me enviase a China! 


Experiencia laboral en Exeter, Devon


Travel Work - Experiencia laboral en Exeter, Devon Lluis F.

Una oportunidad que me abrió muchas puertas

Soy licenciado en periodismo y tuve la gran suerte de terminar la carrera el verano de 2008 e immediatamente incorporarme en el departamento de comunicación de una importante escuela de negocios de Barcelona. Mis primeros días en el trabajo, mi primer trabajo serio, me di cuenta que andaba cojo con el inglés. Todos mis compañeros lo hablaban muy bien y yo mantenía conversaciones en inglés con dificultad. 

 

Fue entonces cuando empecé a buscar agencias de idiomas, para hacer cursos o para ir a trabajar en algún país de habla inglesa. Después de buscar mucho por internet y de ir a ver varias agencias de Barcelona me decidí por Travel Work. Me generaron confianza, en esos momento casi tenían 15 años de experiencia y el precio era razonable. 

 

En el trabajo me ampliaron las vacaciones para que pudiera irme dos meses a Inglaterra. Aterricé en Bristol, viaje en tren para Exeter y el día siguiente ya estaba trabajando en una cafetería. Era un recién licenciado con muchas ganas de aprender, tenía dos meses para ponerme las pilas con el inglés y así lo hice. 

 

Por las mañanas trabajaba en una cafetería y por las tardes iba a una acedemia de inglés. Tenía tiempo para salir a correr por los parques o para ir de pubs con mis compañeros del trabajo, la mayoría de ellos polacos. 

 

En Octubre me reenganché al trabajo con el bolsillo lleno y con un inglés más que suficiente para poder trabajar con tranquilidad. 

 

Han pasado seis años y sigo pensando que esa experiencia me ayudó a abrir una puerta clave para poder progresar en mi trabajo. 

¡Muchas gracias Travel Work!


Mireia Nosàs a Torquay, Devon


Travel Work - Mireia Nosàs a Torquay, Devon Mireia Nosàs

Pràctiques a UK

Tot va començar el setembre del 2013 quan vaig viatjar cap a Torquay, Devon, per viure i treballar durant 6 mesos. Vaig començar treballant a una productora que no tenia massa feina però a partir de gener vaig canviar d'empresa i he estat treballant fins ara a HR Productions, que és una productora que acaba de començar.

El dia a dia a Torquay sempre és molt variant. Durant la setmana anava a treballar a la productora de 10 a 16. Era molt interessant ja que acabaven de començar i, per tant, necessitaven molta ajuda. L'ambient de treball era molt agradable i això feia que disfrutés molt treballant. Acabada la jornada laboral ens reuníem els pocs estudiants que vivíem per allà i comentàvem com havia anat el dia. Els dijous tothom acostumava a tenir el dia lliure per anar als meetings que consistien en visites culturals o als Pubs de la zona i allà ens reuníem tots i compartíem experiències i vivències.

Podríem dir que aquests 6 mesos que he viscut a Torquay han estat molt intensos. El clima no és massa agradable i el xoc cultural és considerable, però els altres estudiants, ara amics, i les hostfamilies ajuden a que l'experiència sigui inolvidable.


Experiencia profesional Isla Mauricio


Travel Work - Experiencia profesional Isla Mauricio Ana Jordán

Experiencia profesional Isla Mauricio

Esta semana Ana Jordán nos explica en TRAVEL WORK la experiencia profesional que está adquiriendo en Isla Mauricio.
 
Hola Travel Work, 
Por aqui todo va genial, es una pasada. Los compañeros genial, son súper simpáticos y están todo el día ayudándome en todo lo que necesito, me compran el desayuno y comida porque aqui todo es muy picanteeeeee!! y aun me tengo que acostumbrar! Realmente son geniales.
En cuanto al idioma cada día aprendiedo un poco más de francés y del criollo (su lengua oficial) y yo enseñándoles español, y además mejorando el inglés también! Hasta hay momentos que hablo con mis amigos y suelto palabras en inglés/francés.
Sobre el trabajo muy bién también! He estado estas dos primeras semanas en "Guest Relations" y me ha encantado, todo el dia con los clientes explicandoles un poco todo y ayudandoles en todo lo que necesitan!
A partir de esta semana, voy a estar un mes en "Sales and Marketing" donde me dan la oportundidad de participar en un evento deportivo importante que estan organizando, el cual se llama "SBMO", una gran oportunidad para aprender más de lo que estoy aprendiendo.
Espero que por Barcelona este llendo todo muy bien, y muchas gracias por conseguirme esta gran oportunidad donde en tan solo 3 semanas me ha aportado tanto.
Muchaass graciassss y un abrazo desde Mauricio :) 
 
Ana Jordán


Experiencia en China


Travel Work - Experiencia en China Àlex J.

Hola TRAVEL WORK, 
Sóc l' Àlex J., no sé si em recordes però vaig anar amb Travel Work fa dos anys a Shanghai a fer pràctiques a una productora de Televisió. Em va anar tant bé que l'any passat hi vaig tornar pel meu compte a fer un altre període de pràctiques.

El cas és que aquest més, i coincidint que acabo la carrera, m'han fet contracte indefinit a la mateixa empresa i marxo el més que ve a Shanghai sense bitllet de tornada.

T'escrivia doncs per donar-te les gràcies un cop més ja que gràcies a Travel Work avui en dia, amb 22 anys i tenint en compte com estan les coses en aquest país, tinc una feina a Shanghai amb un salari que em dona de sobres per viure sense haver de demanar ajuda als meus pares.

Ja t'aniré informant de com em van les coses per allà.

Una abraçada i molta sort,

Àlex J.


Anterior página página 1 página 2 página 3 página 4 página 5 página 6 página 7 página 8 página 9 página 10 página 11 página 12 página 13 página 14 página 15 página 16 página 17 Siguiente página